HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Bankban (5)

2006.09.03. 04:58 Morgó Medve

Érdekes pasi az ott azzal az ujságjával meg kinyúlt pulóverével. Van vagy 55 de nem látszik annyinak. Elkelne valami gondos női kéz neki, talán ezt a pulóvert is ki kéne már szuperálni. Egyébként kedves mosolya van, előbb mikor mindketten elnevettük magunkat határozottan kedves volt. Ennek a pasinak lelke van. Ez nem gyújt rá rögtön, nem fordul be a fal felé, nem megy mindjárt pisilni. Ez egy kényeztetős fajta, minden szerelmeskedést ajándéknak él meg. Lehetne fiatalabb vagy 15 évvel. Na jó 10-el. A fenébe, 5 is elég lenne. Én sem vagyok már fiatal, igaz jól tartom magam. Jövő hónapban betöltöm a 36-ot. Ha a pasi 55 akkor mennyi is az? 19 év? Nem sok, és ez egy kedves morgómedve, tenyerén hordozna, kényeztetne. Istenem, szivesen bebújnék kicsit az alá a kinyúlt pulóvere alá, kicsit hozzá bújni, átölelni a nagy hasát, érezni lélegzetvételét. Hát én megvagyok hülyülve, itt egy pasi 50 és a halál között, van vagy 120 kiló én meg a pulóvere alá akarok bebújni. És én mégis meg szeretném ölelgetni ezt a mosolygós medvét itt. Megoldom, hogy hozzám kerüljön. A Béla meg tudja buherálni a számítógépet, hogy hozzám kerüljön. Igen, ez a megoldás. Milyen szám is van a cetlijén? 735? Dehát hol a csudában van ez a Béla? Miközben lázasan dolgozott, forgatta a fejét de nem látta sehol. Egyre idegesebb lett, már egy nyomtatványt elrontott ez a szakállas is idegesíti itt. Istenem de hülyék is vannak a földön, mire vág ez fel ennyire?
Hol a csudában van ez az átok Béla? Ha ez a pasi elmegy soha nem talál ilyent. Ő érzi. Egy nő megérzi az ilyent. Istenem, hozd már elő azt a tökéletlent. Biztos annál a hülye csajnál van megint odaát a fagyizóban. Mindig ott lóg újabban pedig a csaj egy, na nem mondom ki micsoda .

Az elektromos tábla szignáljára riadtan kapta fel a fejét. Jaj, neee! A pulóveres pasi szomorú grimaszt vágva felállt és félszegen megindult a szomszédos pulthoz. Tétován megállt egy pillanatra de a kolléganője türelmetlen pillantását látva lassan továbbment.

A szakállas pasi meg nem értette mitől gördül le a piros kendős arcán egy könnycseppecske elmaszatolva a nyomatványon a frissen írt sorokat.

(Vége)

5 komment

Címkék: Irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr155181248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

violyn 2006.09.03. 14:43:32

Gyönyörű történet! Sajnos a legszebb dolgok ilyen szomorkásan végződnek. Lehet, hogy ez csak egyszeri, és megismételhetlen alkalom. Véletlenek befolyásolnának mindent? Tényleg kiszámíthatatlan a sors! Tetszik a mű, tele gondolattal, és líraisággal. Csak gratulálni tudok hozzá Kedves Morgómedve!

bikfic 2006.09.03. 17:36:17

Ááá, szóval ez lett a végkifejlet! Tegnap pedig már azt hittem, nem lesz poén, de lett! Ejnye, Morgó, mit nem hoz ki tebelőled egy banki tranzakció! Kedves publikum, egyúttal érzékletes képet kaphattunk a debütáló író önértékeléséről és arról, milyennek látja önmagát, pontosabban: mit szeretne, hogy lássanak benne csinos bankkisasszonyok. Csak az a fránya technika - jelen esetben a banki számosztó automata - csak az ne zavart volna be a képbe! Ha annak lelke lett volna, talán újabb fejleményeknek drukkolhatnánk. Gratula, Morgómedve! Csak így tovább, részemről várom máskor is a hangulatos életképeket. :)

Morgómedve 2006.09.04. 22:41:32

Kedves violyn és bikfic! Köszönöm a dícsérő szavakat:) Igazán jól esik, hogy leírtátok amit gondoltok.:) Holnaptól visszatérnek az irodalomtalan, kicsit szürkébb hétköznapok.:) Mégegyszer köszönöm.:)

bogyoka 2006.09.05. 17:28:53

Egri találkozásunk után is kerestelek, de most Gyöngyös után meg is találtalak, biztos emlékszel rám. Mindet még nem olvastam, de tetszenek írásaid. Feleségem figyelmét is felhívtam rá, ahogy ígértem. Gratulálok. Morogj csak sokat!

Morgómedve 2006.09.06. 06:15:03

Kedves bogyoka, természetesen emlékszem Rátok, örülök, hogy megtaláltatok, remélem sok élményhez juttathatlak még Benneteket írásaimmal. Biztattál a további morgásra, hát már csak ezért is folytatom. :) Őszinte barátsággal üdvözöllek Benenteket, Morgómdve alias Tibor.:)
süti beállítások módosítása