HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Buszoztam egyet...

2006.09.21. 08:12 Morgó Medve

Hát kedves Morgómedve rajongók, köszönöm a szolidarítást ami nyilván megnyilvánult az éngem kedvelők szivében úgy hajnali 6 óra tájban, de a nagy történelmi pillanat sajnos elmaradt.:(

Elképzelem szeretett blogtársamat bikficet amint a konyhában álmos szemekkel kanallazza kávéját és rápillant a hűtő feletti IKEA-s faiórára, majd szemét lehunyva hangtalanul mormolja magában: ez a Morgó egy igazi hős! :) Köszönöm kedves bikfic a tegnapi kommentek közül Te árultad el a legnagyobb empátiát irányomban, már felért egy érzelemnyilvánítással, amit egyébként voltál szives megigérni mikor a kommentezési lehetőséget végre valahára megoldottam .:)

A dolog terv szerint indult. 5 felé felkeltem, önsanyargatásomat korán elkezdtem, a kolbászos-szalonnas-tojásos rántotta helyett elnyammogtam 2 körtét meg megittam rá egy pohár rostos valamit, talán Kubu-t, aztan gyors pakolás után irány a buszmegálló. Persze ahogy lenni szokott a busz az orrom előtt húzott el.

Kellemes reggel volt a mai, üldögéltem a padon, gondolatban már a hosszakat számoltam a medencében, mellettem jószagú asszonyok és lányok álldogáltak kissé álmos szemekkel, érdekes minél fiatalabbak voltak annál álmosabbak voltak ezek a szemek, naná, buli meg egyebek, míg a középkorosztály időben lefekszik aztán vagy olvas, vagy tévét néz, vagy turbokékol a párjával vagy nem, na szóval a lánykák kicsit kócosabbak meg álmosabbak.

Megjött az újabb busz, felszálltam, kényelmesen elhelyezkedtem, aztán majdnem elfelejtettem leszállni mert ez a busz a pályaudvarra (is) megy én meg évek óta nem szálltam le a strandnál csak a pályaudvaron, a szokás hatalma, hogy most is utolsó pillanatban vettem észre, hogy le kell szállnom. A leszállásom sem volt sima ügy, ugyanis mikor felvettem a nadrágomat az övemet nem ott rögzitettem ahol szoktam, talán két lyukkal is arrébb, így aztán a nadrág is majdnem lecsúszott mikor földet értem. Persze tudtam én ezt, csak elfeledkeztem róla, már a buszmegállóban tudtam de lusta voltam molyolgatni vele mondván ugyis hamarosan leveszem az egészet. Na szóval jobb kezemmel időben elkaptam így sikerült elkerülni a nagyobb katasztrófát, és kissé oldalazva (mivel fogtam a nadrágomat is meg a szatyromat is) elindultam a száz méterre lévő stranfürdőbe.

Belépvén kezdtem rosszat sejteni. A pénztárak zárva, egy pasi olvasgatott a ruhatárfélénél, mondom, ha nyitva tetszenek lenni miért nincsen pénztár? Hát mert most csak béreletesek úszkálhatnak - jött a válasz az ujság fölül - a pénztár 8-kor nyit. Puff neki! Jól nézek ki. Benéztem, láttam a medencéből egy darabot, senki nem volt benne, ha várok még talán Bástya elvtársat láthatom feltűnni, de nem, nem vártam tovább, nadrágomat kezemmel fogva eloldalaztam a buszmegálló felé és hazabuszoztam.

Kicsit korán kellett ugyan kelni ehhez a buszozáshoz, de legalább témákat gyűjtöttem az én szeretett Morgómedvémhez. A közeli napokban meg is írom majd. :) Hát így indult az én új életem. :)

4 komment

Címkék: Úszás

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr925181263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigi1976 2006.09.21. 08:58:14

Szerintem vegyél bérletet, azzal két legyet üthetsz egy csapásra. Egyrészt már korán mehetsz úszni, amikor még biztosan van időd. Másrészt meg eggyel több motiváció, a már kifizetett pénzt nem szívesen hagyja veszni az ember, inkább leússza azt a 10 (vagy akárhány) alkalmat. Nehogy feladd itt nekem már az elején! :-)

bikfic 2006.09.21. 10:18:17

Húúú, Morgó, ez az Isten ujja, megmenekültél! Ne hallgass Gigire (bocs, drusza), méghogy bérletet! Akkor aztán nem lesz egy nyugodt reggeled, ráadásul a nadrágod egyre bővebb lesz és ezzel minden leszálláskor veszélyezteted M. erkölcsös hölgyközönségét. Halálra nevettem magam egyébként a nadrágos mozzanaton: valld be, téged üldöznek a nadrágos történések. :)) Empátiám elismerését pedig nagyon köszönöm, jólesett, akit kedvelek, az iránt nagyon empatikus tudok lenni (ez érzelemnyilv. is volt, remélem, észrevetted). :)))

violyn 2006.09.21. 16:13:13

Látom az életmódváltás , annak kezdete milyen nagy közérdeklődést vált ki az olvasóid közt Kedves Morgómedve. Mit is mondhatnék? Talán először is azt, hogy: minden kezdet nehéz. De adj magadnak esélyt, hogy kipróbálhasd, jobb, vagy rosszabb az úszás után, s aztán még mindig tudsz dönteni. A leányaimnak, mikor a kitartás fontosságára hívom fel a figyelmet, mindig azt mondom - talán ez is közhely, amiért elnézést kérek, de másként nem tudom mondani - , hogy semmit sem adnak ingyen, mindenért meg kell küzdeni. Így többek közt a jobb kondícióért , a jobb egészségi állapotért is…. Kedves Mackó! Én teljes szívemből drukkolok Neked, hogy sikerüljön.

Morgómedve 2006.09.21. 20:28:51

Köszönöm szépen a hozzászólásokat.:) Nem gondoltam rá, hogy feladom, és igazad van Gigi, ha már beruház az ember akkor térüljön is meg.:) Az más dolog, hogy a munkámtól meg nem jutottam el bérletet venni, igy az úszás egyelőre szünetel. Holnap megveszem és aztán majd hétfőn kezdem. Egyébként pár perce értem haza és hogy lássátok a változást ebédre egy puffasztott túrót ettem (igaz magától puffadt fel mert régi volt) 4 szilvával, vacsorára meg egy tejfölt 3 uborkával. Bikfic természetesen észrevettem az érezelemnyilvánításodat, már régóta hiányoltam, köszönöm.:) Violyn, köszönöm az üzenetedet, teljesen igazad van negézségek nélkül nincsenek eredmények. Ahogy szokták mondani a szépségért meg kell szenvedni.:) Mondjuk szépségről az én esetemben nem lehet beszélni abszolút értelemben de rám is rám lehet mondani, mint a viccbeli asszonykára mikor kijött a kozmetikustól: hogy legalább megpróbálta. :)
süti beállítások módosítása