HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Ideiglenes öltözőben

2006.11.22. 15:21 Morgó Medve

Újabb változások vannak az uszodában. Eddig a lányok öltözője volt egy földszinti kis szobácskában, mi a rendes helyünkön vetkőztünk-öltöztünk. Most cseréltünk. Elég egyszerű körülmények vannak, víz egy szál se, igaz van tőlünk 10 méterre elég. WC van ugyan szemben az öltözővel, de fél centis vízzel a kövezeten, ma sem tudom, hogy a takarítónő használ-e több vizet a kelleténél a takarításhoz, vagy rossz a csatornarendszer és én a visszajövő valamiben tocsogtam mig egyik legfontosabb időmérő eszközömet lenulláztam. Persze azután már lábmosás nuku, maximum visszamehetek a medencébe lábat mosni.

A bizalom a tetőfokára hágott, már nemcsak, hogy önkiszolgáló a rendszer de már nem is ücsörög senki a ruháink fölött. Állítólag fel lehet vinni valahová őrzött helyre de ezt nem mondta senki. Biztos így van. Egy előnye viszont kétségtelenül van ennek a rendszernek, hogy nem kell végigmenni egy hatalmas folyosón ami elég csúszós valamivel van burkolva, valamint mikor az ember negyed 8 felé kijön a medencéből már elég sokan vannak az előtérben amin át kell menni a férfi öltöző felé. Az ember nem szívesen riogatja ezeket a 16-17 éves fruskákat, bár azért nem teljesen szokatlan nekik az ilyesmi, sok apucinak van azért jó néhány kiló súlyfeleslege úgyhogy azért helyrehozhatatlan trauma nem érte őket eddig sem áthaladásomkor:) A papák azért nagyjából érzékeltetik mire számíthatnak ha egyszer férjhez mennek. :) Igaz az anyukák meg fiúkkal teszik ugyanazt. Ugyhogy kvittek vagyunk.:)

Mivel az öltözőben nincsen zuhanyzó így aztán ezt is a medence szélén lévő zuhanyzóknál kell elintézni. Vannak szemérmesebbek akik a fürdőruha által fedett részek alaposabb tisztogatásától eltekintenek, jól körülnézve éppen csak benyúlnak egy pillanatra, vagy be se nyúlnak, mint például én sem, aztán vannak az alaposak, akik a megszokott módon végzik ezt, mintha még mindig a férfi zuhanyzóban állnának.

Nem semmi volt amilyen alapossággal végezte ma egy uszótárs a műveletet. Mindkét keze eltűnt az úszónadrágban, nem semmi látvány volt.:) Érdekes mikor a nők voltak erre kényszerítve tudták diszkréten végezni ezt is.:) Észre sem vettük, hogy tusolnak.
Hát ezért is szeretjük őket. :) A finomságukért, diszkrétségükért.) Nincs ugyan nőnap de Isten éltesse őket, Isten éltessen Benneteket!:)

3 komment

Címkék: Úszás

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr215181312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi 2006.11.23. 16:30:08

Szia morgómedve Jót nosztalgiáztam az uszodai élményeiden. Azok a boldog évek a Komjádiban. Amikor 13 éve Darmstadba költöztünk és elöször úszni mentem, még hideg is kirázott mert el tudtam menni a bejárattól a medencéig anélkül, hogy egy teremtett lélekkel tal´lkoztam volna. Hát mára azért megszoktam.

Morgomedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2006.11.23. 21:24:45

Örülök, hogy tetszettek és magyarországi élményeidet juttattam eszedbe.:) Ha tetszik a blogom olvasgass csak szorgalmasan.:) Örülni fogok neki.:)

Ismeretlen_39292 2006.11.24. 14:43:45

Köszönöm, a nők nevében. :-))))
süti beállítások módosítása