HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Bazár a bolt előtt

2015.08.30. 10:09 Morgó Medve

A napokban az egyik üzletlánc prospektusával együtt bedobtak egy kétoldalas lapot is, amin az volt, hogy vasárnap a boltjuk előtti parkolóban vásár lesz. Megnéztem mit kínálnak, hát csupa olyan dolgot amihez nem kell hűtő. Én egy kis asztali lámpát néztem ki magamnak, az íróaszatomra nagyon kellene egy ilyen, hogy ne a csillár égjen ha számítógépezek. Így aztán ma reggel összekaptam magam, csak úgy lazán, ami egy kényelmes viselet, csak nem jó benne ismerőssel találkozni. Néha sikerül megúszni, néha nem. De nagy úr a kényelem ebben a dög melegben, úgy hogy kockáztattam. Felvettem hát a rövid nadrágomat meg a legjobb pólómat hozzá és már indultam is.

Megérkezvén egy hatalmas sátrat láttam, a sátorban pedig nagyon sok, egy négyzetméter körüli tároló volt, ezekben volt az áru, főleg ruhanemű, de nagyon sok iparcikk is. Volt például erővágó olló is, másfél méteres karral, nem mondhatja senki, hogy a cég nem alkalmazkodik az igényekhez. Az áruk még rendben sorakoztak, de azért már néhány nem odavaló is volt a tárolókban, nyilván a kevésbé rendszerető vásárlóknak köszönhetően. A sátorban már most is jó meleg volt, gondolom úgy egy óra felé a pénztárost is váltani kell majd, vagy mentőt hívni hozzá. Katona koromból tudom, hogy borzasztó meleg tud lenni nyáron egy ilyen sátorban.

Egy hiányosságot azért felfedeztem. Kártyával nem lehetett fizetni, de ez csak a pénztárnál volt olvasható. Hát ha valaki teleszedte a kosarát azzal, hogy majd kártyával fizet kissé neheztelni fog a szerencsétlen pénztárosra. Akinek persze enélkül is meg lesz a maga baja. De jövő vasárnapra majd kialakul ez is, ez az első alkalom. Nem nagy készülést csaptam erre az akcióra, a távolság sem nagy a lakásom és a sátor között, de azért bosszant, hogy lámpát nem láttam. Persze ez nem először fordul elő és nem csak itt. Egy hete babkonzervért indultam be egy másik multihoz, aztán nem is láttam ételkonzerveket. Azért ma érdemes volt elmenni. Ez is egy szelete mai társadalmunknak, egyszer ezt is meg kellett nézni.

3 komment

Címkék: Egyebek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr207745054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d2jangyu 2015.08.31. 08:05:49

Zokni volt szandallal? Az telleg cikker. Amugy ugy irj legkozelebb, hogy 1. Nem a szemet multi tehet mindig arrol, hogy a kihelyezett placcra a beszallito nem viszi el a meghirdetett arut, 2. Ha ez egy szocioriport akart lenni, akkor legkozelebb a szociora hangsulyozz, mert a szocio nem masok fikazasa (mas vasarlok mily rendetlenek, magyar allapotok), hanem leiras, gazdag iroi nyelvezettel, es semmi szubjektiv nyelvhasznalat, ez csak olcso parakovacsizmus.

♔bаtyu♔ 2015.08.31. 09:19:10

Aztakurva, nem semmi miből lesz itt index címlap. Fontos társadalmi kérdés, hogy egy placcon való kipakolásnál nem lehet kártyával fizetni.

Morgó Medve 2015.09.03. 06:54:21

Dehogy akart ez szocio riport lenni, inkább egy élménybeszámoló szolid írói nyelvezettel. Tehát így vegyük. A társadalmi kérdés meg nem a kártyás fizetés mód hiánya, hanem, hogy mégis van valami féle vasárnapi nyitva tartás. Vagy inkább próbálkozás.
süti beállítások módosítása