HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Vége a nyárnak

2016.08.29. 11:28 Morgó Medve

Jó nyaram volt az idén. Sokszor volt napos idő, sokat lehettem kint Mályiban. Kint nem volt számítógép, nem volt televízió, egyedül a rádióból értesülhettem a hírekről, meg itthon amikor 3-4 nap után hazajöttem. Ilyenkor este jöttem, elvégeztem az összegyűlt feladatokat és másnap délelőtt mentem vissza. Sokat olvastam, most könyvekre is jutott idő. Volt kint velem egy videó is, esténként megnéztem egy-egy jó filmet a gyűjteményemből, aztán alvás.

Kifelé menet bevásároltam az Auchanban, kerestem a kóbor kutyát is, de nem találtam. Pedig néhányszor végigmentem a parkolók végéin be-benézve a parkolókba. Aztán ezzel felhagytam mert veszélyes volt, elég sokan voltak gyalogosok, nem lett volna szerencsés ha elütöm valamelyiküket.

A Morzsi nemzetség egyetlen élő tagjával nem sikerült találkoznom. Mint már korábban is írtam a Morzsi után tavaly elpusztult Kismorzsi is. A Legkisebb Morzsi viszont elköltözött a gazdáival a szlovák határ mellé. Mesze van az Mályihoz, nem is nagyon láttam őket a nyáron.

Most viszont kezdődik a pörgősebb élet. A Bányásznapokkal kezdünk, aztán jön a Selmecbányai Szalamander, tavaly nem voltam, idén beneveztem. Ebből az első nap lesz a húzósabb, a másik kettő már kényelmesen megcsinálható. Aztán jönnek sorba a rendezvények, szóval a szeptember az mindig ilyen. Azért bele kell majd rázódnom, kicsit ellustultam a nyáron. Most már lesz idő nagyobb lélegzetű írásokra is, rá is fér a "nézettségemre". Mert újabban megnézem a statisztikákat is. Sokáig nem néztem aztán rájöttem, hogy stimulálóan hat az emberre ha látja sokan elolvasták. És lelombozóan ha kevesen.

 

2 komment

Címkék: Mályi

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr5111659090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajgerpeti 2016.08.29. 15:33:14

Szia Cimborám!
Itt van nálam a lakásban becsomagolva az ígért 31 darab kazetta. Írtam a megadott e-mail címedre, de nem válaszoltál. Most hogy vége a nyárnak talán el fogod olvasni: hol tudom átadni ezeket?
Üdv és jó szerencsét: vajgerpeti

Morgó Medve 2016.08.29. 18:11:03

@vajgerpeti: Kedves Cimborám, köszönöm a leveledet, elolvastam, válaszoltam is rá. Köszönöm a kazettákat, egy darabig el leszek velük. :)
süti beállítások módosítása