HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Boltbezáró buli

2017.04.05. 09:44 Morgó Medve

Ehhez a parkolás dologhoz még hozzátenném, hogy a legjobb egy pár soros üzenet lenne a parkolójegy automatára ragasztva, hogy ezentúl már szombaton is ingyenes a parkolás.

Most viszont erről a boltbezáró buliról írnék pár sort. Arról van szó, hogy egy borsodi kis faluban bezárt az utolsó bolt is és ebből az alkalomól boltbezáró buli volt a településen.

Érdekes emberek vagyunk mi, ha jól belegondolunk szomorkodni kellene, hogy ezután mindenért el kell utazni a szomszéd településre vagy még messzebbre, de mi ebből az alkalomból is bulizunk. Nem beszélve arról, hogy az utolsó bolt bezárása egy üzenet is a jövőre vonatkozólag, hogy most már boltunk sem lesz. Na de én ebbe nem akarok beleszólni, ha buli akkor buli. Csak nekem kicsit furcsa ez az egész.

Az újságcikk egyébként nem is erről szólt, ez egy mellékszál, a betörő ugyanis a boltbezáró buliról ment egy idős 86 éves asszonyhoz, hogy elszedje a pénzét. A betörés meghiúsult mert egyrészt az idős hölgy botjával támadt rá, bár ettől a betolakodó még nem menekült volna el, hiszen kicsavarta a kezéből a botot, attól viszont már igen, hogy leesett a sapkája és attól tartott így már felismeri az idős asszony. 

A bűncselekményt a helyi újság minősíti betörésnek, én inkább rablásnak nevezném a bűncselekményt. Ami nagyon súlyos éveket jelenthet a 30 év körüli elkövetőnek. A semmiért.

Szólj hozzá!

Címkék: Egyebek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr6312402609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása