HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Rolex és Mont Blanc toll

2017.05.12. 20:56 Morgó Medve

Megmondom őszintén nekem nem kellene egy Rolex óra. Legfeljebb azért, hogy eladjam. Ha már egy félmilliót adnának érte vihetnék. Főleg hogy egy- vagy másfél milliót kellene kifizetnem érte. Bár kétségtelen, hogy az aki ilyet vesz annak a másfél millió annyi lehet mint nekem ezer forint. Gondolom van már egy rendes lakása, egy jól felszerelt nyaralója, aztán egy rendesebb autó neki is meg az asszonynak is, aztán a gyerekeknek is megvan ugyanez, a hipermarketben sem jelent gondot kifizetni a hétvégi bevásárlás számláját. Gondolom ezután jöhet a Rolex. Persze ehhez a Rolexhez fel is kell nőni, de mire az ember beszerzi ezeket, fel is nő hozzá.

Megmondom őszintén én még egy Mont Blanc golyóstollhoz sem nőttem fel. Van már 15 éve is, hogy kaptam egyet ajándékba. Nem a családtól, egy ismerőstől egy kis munka ellenértékeként. Megmondom őszintén mikor megláttam nem sokba néztem. Nagyon közönséges külseje volt, hasonlókat osztogatnak kiállításokon. Mondjuk az gyanús volt, hogy egy szépen kipárnázott dobozban volt egy százoldalas használati utasítással, de nekem akkor sem tetszett. Most nem tudom hol van, nem is fogom megkeresni, de úgy emlékszem olyan aranynak nézett ki az alsó részen lévő fém gyűrű. Arra gondoltam, hogy ezt talán be lehetne vinni az ékszerészhez ha leszedem a műanyag részről, tört aranyként biztos átvenné. De aztán hagytam az egészet a fenébe. Én soha nem hallottam erről a márkáról, én leragadtam a Parker tollnál, a bátyám már igen. Bár sokat nem tudott ő sem róla.

Ezután következett a Google, na ott már volt bőven információ. Úgy emlékszem 40.000 forintért kínálták a Vaterán. No mondom akkor ennek a seggére verek. De aztán megakadtam, mert valami számlaszámot kellett volna megadnom, a legfontosabbat nem akartam megadni, más meg nem volt, így aztán ad akta került a dolog. Valahol itt van a lakásban de nem tudom hol. Időnként eszembe jut, hogy neki kéne durálnom magam ennek a számlaszámnak és eladnom, de mindig feladom. Megmondom őszintén lusta vagyok. Így aztán megvan, írni egyszerűbbnek tűnik egy 20 forintos golyóstollal, de még nem adtam fel teljesen, hogy egyszer pénzt csinálok belőle. 35.000 forintért bárki viheti. Még nincs beszáradva szerintem.

4 komment

Címkék: Egyebek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1712501661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.05.13. 07:15:35

replikát igen
de egy jobb darab az millio fölött van

Morgó Medve 2017.05.13. 11:07:42

@Burgermeister: Hihetetlen, én ezt már fel sem tudom fogni.

vajgerpeti 2017.05.14. 10:26:15

Sok sok évvel ezelőtt egy ismerősöm kapott ajándékba egy Mont Blanc töltőtollat, 150000 forint volt. Budapesten a Váci utca végén volt egy luxus írószereket árusító bolt ott láttam a kirakatban egy ilyen tollat. Azt, hogy patronos avagy klasszikus tintafelszívós volt nem derült ki.

Morgó Medve 2017.05.15. 11:40:29

@vajgerpeti: Hát Cimbora, a franc se adna ennyit egy tollért. Főleg hogy 2 nap alatt biztos elveszíteném. :) De az enyém sem kell senkinek.
süti beállítások módosítása