HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Nyomasztó élmények 1.

2017.06.18. 22:06 Morgó Medve

Az élmények szó egyáltalán nem helyénvaló az alábbi történetben, de hát így szokták mondani. Az eset egy hete is megvolt már, mégis gyakran eszembe jut. Elmesélem.

Már a buszmegállóban feltűnt egy fiatal férfi, aki egy 10 év körüli kislánnyal volt meg egy kisfiúval, aki egy - én nem is tudom minek nevezik ezt a, funkcióját tekintve a hátizsákra hasonlító valamit, ha hirtelen sarokba szorítanának azt mondanám, hogy gyerekhordozó - tehát valami ilyesmiben ült arccal a papa felé. A fiatalember vállán lógott úgy, hogy arccal a férfi mellkasa vagy inkább a hasa felé volt fordulva, de úgy hogy az orra és a szája szinte felfeküdt a férfi hasán. Kismértékben el tudott mozdulni, tehát a fulladástól nem kellett tartani mindaddig amíg hirtelen nem alakul ki egy tömeg a buszon, akkor viszont tartani lehetett volna attól, hogy úgy hozzászorítják az orrát meg a száját a papa testéhez, hogy akár meg is fulladhat.

Egy normális gyerekét szerető és arra odafigyelő embernél ez nem fordulna elő, de ez a pasas úgy vitte - az egyébként alvó - kisfiút mintha egy kisebb zsák krumplit vitt volna. Rá sem nézett, nem vette észre, hogy himbálózik és állandóan hozzányomódik az orra és a szája a testéhez, ez csak ment előre, esküszöm mintha nem is egy kis emberkét hordana magán. 

Láttam én hasonlót tegnap is, de ott a baba szorosan felfeküdt az anyuka mellén és láthatóan jól érzete magát oldalra fordított fejecskéjével. Na ezzel a pasassal nem ez volt a helyzet. Szánalmas volt látni ezt a kissé himbálózó alvó kisgyereket meg az orrával az eget hasító apját.

Megmondom őszintén meg sem fordult a fejemben, hogy figyelmeztessem. Ránézve rögtön láttam, hogy ez egy érzéketlen - már bocsánat - barom, én fogom húzni a rövidebbet csak engem fog felidegesíteni. Sajnálom, nehéz bevallani de megfutamodtam. A kisfiú biztos nem fulladt meg, de meg is fulladhatott volna. Az egész arra emlékeztetett amikor egy párnát szorítanak az ember arcára, hogy megfojtsák. Egyébként még jó, hogy aludt szegény, keveset látott abból az érzéketlen, felfuvalkodott, majom apjából.  

Szólj hozzá!

Címkék: Morgás

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr512604535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása