HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Filmajánlatok a Morgómedvében

2018.03.21. 07:51 Morgó Medve

Megint elmaradtam egy kicsit, elnézést. Az az igazság, hogy nem nagyon volt miről írnom, nagyobb lélegzetű lett volna, de ahhoz nem volt időm meg ihletem, kisebb dolgok meg nem jutottak eszembe. Sokszor megfordult már a fejemben, hogy csinálok egy listát, aztán ilyenkor csak előveszem és kész. Volt is már egyszer ilyen, aztán megint lusta voltam felírogatni.

Egyébként is egy téma ha nem írják meg elavul idővel. Amikor felmerül az ember lelkes, jaj de jó, na erről írok majd, aztán idővel egyre inkább elvész a lelkesedés. Nem a téma avul el, hanem az az érzés múlik el ami alapján az ember még néhány héttel ezelőtt olyan lelkes volt. Az lenne jó ha időmilliomos lennék, amikor beugrik a téma már ülök is a géphez és írok addig, amíg az ihlet tart. Én emlékszem sokszor volt ilyen, ezek voltak a legjobb írások. Amiről most írok az is régen motoszkál bennem, bár ez inkább praktikus dologról szól, nagy ihlet nem kell hozzá.

Arról van szó, hogy vannak ezek a filmajánlatok. Amikor a TV-ben menő filmről szól azzal nincs gond. Azzal sem amelyek fenn vannak a Médiaklikk-en, hiszen ezek azért vannak ott, hogy 7 napig még megnézhessük. A gond azokkal a filmekkel van, amelyeket sem megnézni nem lehet a TV-ben, sem pedig nincsenek fenn a Médiaklikken sem. Én természetesen nem írhatom, hogy fenn van az interneten, valószínűleg ha kis mértékben is de sérteném a szerzői jogi törvényt. Igaz, a mai internetes nemzedék ilyenkor kicsit körülnéz, ebben jó barátja a Google, aztán vagy sikeres ez a keresés vagy nem. 

Végezetül megemlítenék egy Andrzej Wajda filmet, a Menyegzőt, pénteken este láthatjuk. Külön nem ajánlottam volna, de ha már filmekről írok, csak megemlítem, mert azért jó film, bár nem éri el azt a küszöböt amit én figyelembe szoktam venni ha valamit ajánlok. Péntek este láthatjuk 21.45-kor a Duna TV-n. A Port az alábbiakat írja róla:

https://port.hu/adatlap/film/tv/menyegzo-wesele/event-tv-81583765/movie-1637

Egyébként itt végre süt a nap, a térdem állapota stagnál, pénteken kapom bele az utolsó injekciót. Azért sokkal jobb mint 3 hete volt. Elköszönök, kellemes napokat kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: Filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr7013756682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása