HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Eleséseim

2006.03.14. 22:13 Morgó Medve

Ma a tanszéken a kolléganőmnek megmutattam az internetes naplómat (blog) és meglepődve tapasztaltam, hogy furcsán néz ki.
Explorerrel nézve a nagybetűs főcím alatt kisebb betűkkel megjelenik egy "küldetéstudat" jellegű irás is amit nem oda szántam de valahogy oda került. Hogy hogy lehet eltüntetni nem tudom, talán valaki tudja majd. Elég csúnya de mit csináljak? Ugy látom ez mindenképpen egy próbaverzió lesz amin megtanulok egy-két dolgot aztán csinálok egy másikat. Ezt meg elfelejtjük. :)
Operával és Mozillával nézve nem jelenik meg, Netscap-el igen, de ott csunya igazán mert még a tördelés is szét esik.:)

Egyébként vasárnap óta nem írtam mert nem volt jó szériám. Szűkebb körben ismeretes, hogy tegnap volt két hete mikor a hó alatt megbúvó jégen egy hatalmasat estem itt a ház sarkánál. Kicsit heverésztem beszíva a friss fehér hó illatát, az alacsonyan járó nap sugarait amint szikráztak a hófehér havon, de sajgó térdem és bokám rádöbbentett a szomorú valóságra: lehet, hogy törött is valami.
Nagynehezen feltápászkodtam, a közelben nem volt senki, talán jobb is, még rossz hirem kelt volna, hogy ott heverészek a földön közel a bejárathoz. Rövid ideig hezitáltam mi legyen, merre induljak? A trabantomhoz vagy vissza az ágyba. Eszembe jutott 2 hallgatóm akikkel 4 órám volt aznap, igy a trabit választottam. Az egyetemre érve ülve megtartottam  óráimat,  majd sajnálkozó pillantásoktól kísérve (amik egyébként jól estek) haza indultam. Itthon egyre rosszabb lett az állapotom, borogatás egyebek következtek. Meg fekvés. Másnap reggel villámlátogatás a Traumatológián, 3 óra procedúra pedig minden folyékonyan ment.
Megtudtam, hogy szerencsére nincs törés és egyéb súlyosabb szövődmény. Hazajövet beszereztem a kenőcsöt és kezdetét vette egy 6 napos pihenés borogatással és kenegetéssel. Nem részletezem, hétfőn vidáman frissen felvettem a munkát és pótoltuk a lemradásokat már ami az órákat illeti. Mult héten pénteken elkezdett a fogam fájdogálni (szegény embert az ág is húzza) miután sajgó bal felső hetessel elvoltam a hétvégén tegnap elmentem a fogorvosomhoz aki foglalkozott vele, mára már jobb.
Közben Miskolcra hatalmas mennyiságű hó esett, vagy 40 percet vártam egy 35-ösre, aztán ujabb 40 perc alatt felértünk az Avasra is.
Itt javuló egészségi állapotomnak megfelelően rendbe jött az étvágyam is, hazafelé beszereztem némi májas- és véres hurkát, egy kis májacskát. Borsos-paprikás lisztben megforgatva és kisütve kiváló dolog, de ha egy kicsit fokhagymával is megtűzdeljük igazán fejedelmi étel lehet bár kétségtelen, hogy  büdös egy kicsit.
És most jött az ami miatt az egészet leirtam. A házhoz közel érve nem a korábbi útvonalon mentem hanem uj utvonalat választottam.
És mit ád Isten. Újra elestem. Persze megint nem látszott a jég a hó alatt. Megmondom őszintén már felkelni sem volt kedvem. A májacska szomorúan hevert a táskám mellett a havon a nejlonzacskóban. (Mikor hazaértem bedobtam a mélyhűtőbe).
A közelben azonban voltak emberek felsegítettek. Szerencse a szerencsétleségben, hogy megúsztam. Nem tört megint semmim.Tegnap borogattam, mára javult annyit, hogy be tudtam menni az egyetemre és ülve bár de az óráim is megvoltak.
Délután a fogorvosnál is levizitáltam. Ujra bizakodva tekintek a jövőbe. :)
Főleg, hogy holnap ünnep lesz. Pihentetem a lábam. És kivettem a májat a mélyhűtőből. :)
Holnap irok valamit. Most nem morgás lesz, nem lehet mindig morogni. :)
Főleg ha látszik az alagút vége.
10 óra van, belenézek ebbe a Koportosba az m2-n. Magyar film, régi, valami rémlik is.

Szólj hozzá!

Címkék: Történetek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr565181068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása