HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

A blogokról

2006.03.21. 05:36 Morgó Medve

 

Tegnap este néztem a Friderikusz műsort. Hát az élet törvényei még akkor is működnek ha ilyen ismert sztárról van szó mint F.S. Jól ment neki az utóbbi időben, vezető műsora volt vasárnap esténként elég nagy nézettséggel, ennek megfelelően nyilatkozgatott itt is, ott is, erre szokták mondani, hogy elszaladt vele a ló. Aztán nyilatkozott egyet a saját háza tájáról is és már nem is volt műsora az mtv-n Ilyen az élet mondhatná az ember a vaskos közhellyel.
Mert azért nem mindegy, hogy az ember a közszolgálatin vagy az ATV-n szerepel. Igaz, ahogy a műsorujságban láttam erre a szereplésre minden nap számíthatunk. Hát ennyi talán nem kéne belőle sem. De várjuk ki a végét. Mindenesetre az ATV rendesen átszervezte műsorait, új hiradós műsorvezetőt szerződtetett, befogadta azokat akiknek megszűntek a műsoraik a közszolgálatin stb.
Egyszer talán erről is írok.
Én azonban most másról szeretnék írni. Szó esett a műsorban az un. blog-okról ami tényleg divatba jött az utóbbi időben. Kétségtelen kampány van, a tét és a harc nagy, azt hiszem a 4 évvel ezelőtti laza kis dolog volt ahhoz képest amire most számíthatunk. És a kampány része lehet, hogy neves politikusok irják le gondolataikat számítva arra, hogy újabb szavazatokat szerezhetnek. Kíváncsian várom, hogy mi lesz ezekkel a blogokkal a választások után.
Nem is nagyon olvasgatom őket, a miniszterelnök úréba egyszer belenéztem, láttam nem ez a műfaj amit én szeretnék olvasgatni.

Viszont ez volt az a pont ahol megfogalmazódott bennem, hogy nekem viszont jó lenne ez a dolog. Sokan akik ezt olvassák tudják, hogy vannak általam moderálgatott levelező listáim, amelyek lehetőséget adnak ugyan arra, hogy elmondjam a gondolataimat bizonyos dolgokban, de mindig benne van az emberben, hogy milyen alapon terhelem a postafiókokat százszámra az én
szubjektív gondolataimmal? Joggal gondolhatja bárki, hogy küldjem el a hasznosnak tartott gondolataimat és  véleményemet emailben, meg mondjam el a folyosón, vagy egy sör mellett a kocsmában.
Igy igaz, a levelező listán ez a helyes. De feltűnt egy új dolog, a blog ahol viszont mindezt leirhatom. Aztán akit érdekelnek az írásaim vissza-visszajárnak majd akiket meg nem azok nem.Tiszta sor, ahogy mondani szokták. Hát erre tényleg nagyszerű dolog ez a blogolás amire egyébként keresem a megfelelő magyar szót de még nem találom.
A napló nem igazán jó mert azt az ember magának irja, ennek megfelelő intimitással, itt meg az ember m á s o k  számára ir, tehát ez nem napló. Na, majd kitalálom.
De kétségtelen, örülök ennek a lehetőségnek. Érdekem nincsen, nem számítok senki szavazatára ennek megfelelően megengedhetem megamnak, hogy őszinte legyek, egyetlen szavam mögött sem keressen az olvasó holmi érdekeket.
Ugyhogy jó dolog ez a blog. :)

Örülök, hogy elmondhattam véleményemet a Nemkézfogásokról. Szerda este
mikor először láttam dermesztőleg hatott rám a dolog. Orákig hatása alatt
voltam. Nem tudtam és ma sem tudok elfogadni semmilyen indoklást erre.
Lehetett volna visszautasítani, nem elmenni, de ezt az eljárást én nem tartom
elfogadhatónak. Sajnálom, hogy a magyar közélet ide jutott. :(


Szólj hozzá!

Címkék: Blog dolgok

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr385181077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása