HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Állófogadás a láncszavazásról

2006.03.31. 19:07 Morgó Medve

Nézem a TV-t, nehéz hét van mögöttem, heverészek és pásztázgatok a távirányítóval, ma jött meg az OTP számlakivonat durván 4100 forintot fizetek havonta és még csak szexcsatoran sincsen benne, szóval rentábilissá kell tennem a tévénézésemet, sokat kell néznem igy keresgetek. :)
Ez egyébként egy szolíd középosztálybeli előfizetés, több mint a szociális csomag, de kevesebb mint a legdrágább, még Fimmúzeum sincsen benne. Tehát nézegetem a csatornákat, egyszercsak az ATV csatorna képernyőjén látom a a 4 témát amihez hozzá lehet szólni. A pontos idő  18.02. Megakad a szemem felülről a harmadikon: Állófogadás a láncszavazásról. Meresztgetem a szemem jól látok-e? Na végre valami hasznos dolog ebben a politikailag felizgatott világban. :)
Értelmét nem látom ugyan a dolognak, merthát hogy lehet állófogadást csinálni egy láncszavazásról? Persze lehet, mindent lehet.
Pl. elképzelem amint X.Y. képviselő jól teleszedi tányérját apró hideg sültekkel, szed hozzá némi francia salátát, amit aztán gyorsan visszakotor mert meglátja, hogy svédgomba is van, majd odalép a töltöttkáposztát majszoló úriemberhez aki kirobbantotta az egész balhét és szót váltanak a 4 évvel ezelőtti választási csalásokról. Jó dolog ez az állófogadás a láncszavazásról, ha netán az indulatok erősödnek a torták is kéznél vannak a markánsabb véleménynyilvánításhoz. :)
Közben jönnek-mennek a telefonos hozzászólók, Panni után Nóra, Nóra után Gabriella majd Mária. Érdekes szokások vannak egyébként itt az ATV-n, valaki kitalálta nemrégen, hogy ezentul mindenkit keresztnéven kell szólítani, igy aztán a 28 év körüli műsorvezető lenórázza a vagy lepannizza a 70 vagy 80 éves telefonálókat.
Hoppá, 18.25 van, ujra megjelenik a képernyőn milyen témákban várják a telefonálókat:
Lejegyeztem gyorsan, íme:
Nagygyűlések hétvégéje
Közvéleményről utoljára
Állófogadás a láncszavazásról
Nem lesznek megfigyelők.
Ezek szerint az ATV-sek csak csinálják az adásaikat de nem nézik mert még mindig ott látom az ominózus témát, vagy pedig eredetileg is igy gondolták amit azért magam sem gondolok komolyan. :)
Megfordult a fejemben nem állásfoglalást akartak-e írni? :)
Persze lehet, hogy azt akarták csak hazament aki ki tudja javítani. :) Egyébként a telefonálók mindenról beszélnek csak a megadott témákról nem. 10 perc múlva 19 óra, vége a műsornak. Ez a téma nem hozott senkit izgalomba, egyedül én ballagtam ki a konyhába egy kis füstölt főtt lapockáért. Nehéz idők jönnek, na nem a választásokra gondolok, csak arra, hogy mindenhol bagóért dobálják majd az ember után a kötözött sonkákat, füstölt combokat. És én már enélkül is felszedtem pár kilót ebben a nagy téli tespedésben. Most kéne ledobnom a téli bundámat én meg még mindig növelem. :)
Nade ennyi sonkának ki tud ellenállni? 
Elvesztem... :(

Szólj hozzá!

Címkék: Morgás

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr235181086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása