HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Norbi

2006.05.13. 07:08 Morgó Medve


Folytatom majd a videókat is de most ez a Norbi gyerek ihletett meg. Lenorbizom én is, bár nem őriztünk együtt libát, mert mindenki mindenhol norbizza. Szóval ez a Norbi gyerek nem tudom mi miatt jött el a rendőrségtől, lehet, hogy küldték, lehet, hogy közben jött rá milyen jó buli ez a fitness de bejött neki. Reggelente pásztázok a csatornák között mit is nézzek és mindenhol Norbi van. Hát van itt lé. Aztán könyvek, folyóiratok, szereplések. Aztán egy jó házasság, az asszonyka fényképezkedik, nekem kicsit gyanusak azok a keblek, túlzottan formásak,  egyébkén, ő is (meg már lassan a gyerek is, ők a fitness família az Aigner Szilárdék meg a meteorológus család) részt vesz a promóciában, na szóval dől a lé, ahogy a Klauzál téren mondják.
És visszatérve a kezdeti gondolataimhoz, tényleg jól járt, jobban mintha most már lenne egy őrnagy mondjuk rendőrségnél.
Kezdődött azzal, hogy előtornázott aztán már a vízcsapból is Norbi folyik.

Egyébként Zoli szobatársammal tavaly óta vártuk, hogy a menza beindítsa ételkihordó szolgálatát, milyen jó lett volna, dél felé kopogtatnának, megjellenne egy begyes kis kihordólány, (vagy valami szakállas kihordófiú) beadná az ebédet, jó étvágyat kívánna mi meg szépen beburkolnánk aztán az edényeket kidobva ott folytatnánk ahol abbahagytuk. Ami különösen vonzó dolog volt számomra, hogy mosogatni sem kellett volna, amit otthon szívesen megcsinálok de a tanszéken valahogy nyűgös a dolog. Előre kell menni a könyvtárba, tálcán vinni az edényeket, ott a büfé mellettünk a hatalmas üvegfalaival, ami néha jó mert sok hallgatót ott találok meg ha keresek valakit, de nem jó mert szemük előtt kell elmennem az edényeimmel, egyszer biztos le is szórom majd a tálcáról mindet, a zajra mindenki odanéz majd én meg szedhetem fel a földről pironkodva, lányos zavarommal ahogy mondani szokták.
Vagy ami még rosszabb elterülök mint a Nagyalföld. Hajaj, biztos évekig emlegetnének. "Emlékszel mikor M. tanár úr eltanyázott a 120 kilójával meg a kelkáposztás edényeivel? Hát az k@va jó volt. Nem láttad? Jaj, mit hagytál ki! Azt látni kellett volna. Öreg, mit hagytál ki..." :)))

Szóval mosogatni nem jó. Akkor sem szerettem már amikor egykori doktorandusz szobatársammal Dórival együtt előfizettünk kihordásos ebédre, azt a városból hordták és ételhordós dolog volt, nem lehetett kidobni, mosogatni kellett. Felváltva végeztük, akkor legalább csak 2 naponta került az emberre sor. Egyébként jókat ettünk, társaságban az étel is jobb volt. :)
Visszatérve a kihordásos ebédre, február elején végre megkaptuk a tájékoztatót, hát leginkább az riasztott el, hogy a Norbi reformkonyha termékeit rendelhettük volna meg a menzán jó drágán ráadásul, hát köszöntük de nem kértük. Én 700 forintér rántott sertésszeletet szeretnék enni petrezselymes burgonyával. A kovászos uborkát már én hoztam volna. Nem valami kiugrott rendőr által kitalált dőreséget. Bár gyanitom azért neki is van egy diétás nővér ismerőse. Na jó buli mindenképpen ez a fitness dolog. Nem irigylem, inkább elismerésem. Ritkán lehet ilyen szabad "piacra" ilyen egyszerűen bukkanni mint Norbinak sikerült. Millió a kövér ember, és mind fogyni szeretne. Norbival vagy anélkül de szeretne. Én is. :)
De azért ma még megeszem azt a gyönyörű szelet disznósajtot zöldpaprikával amit tegnap szereztem be a Siegel féle húsboltban. :)
Hiszen csak hétfőre ígértem a fogyókúrám elkezdését. :)
Kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Szólj hozzá!

Címkék: Történetek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr415181141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása