HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Apró bajaim itt az új helyen

2013.04.04. 09:23 Morgó Medve

Tulajdonképpen minden rendben van, de azért van néhány dolog ami kicsit zavar itt. Egyik, hogy csak úgy lehet az írásokhoz hozzászólni ha beregisztrál az ember a blog.hu-ra. Vannak ennek előnyei is, például, hogy a spam robotok nem boldogulnak, de azért mégiscsak megnehezíti a hozzászólást. Örömmel látom, hogy azért vannak és lesznek akik vállalják ezt az 5 perces plusz munkát. Sajnos ez van, mi jöttünk ide, alkalmazkodnunk kell.

A másik, hogy ott díszeleg minden bejegyzésénél jó nagy betűkkel, hogy Morgó Medve. Ennek a története az, hogy mikor megcsináltam a Morgómedvét volt egy olyan kitöltendő rovat, hogy "Név". És két téglalap ahová ezt beírhattam. Akkor úgy okoskodtam, hogy nyilván nem a Morgómedvére gondolnak mert az egy szó, tehát nyilván a családi- és keresztnevemről lehet szó. Viszont azt nem szívesen írtam ki, mert nem szerettem volna ha megjelenik valahol, így született aztán ez a köztes megoldás, hogy Morgó Medve. Ami így butaság, bízom benne, hogy ha jól megismerem az itteni lehetőségeket vagy el fogom tudni tüntetni, vagy át fogom tudni írni Morgómedvére. Egyelőre viszont sajnos marad.

A harmadik, hogy minden írásom végén ki van emelve 3 írás mint a legjobb írások. Hát ezeket sem én választom ki, hanem valami robot. Nyilván én is át tudnám venni ennek szerepét, de egyelőre nem tudom hogy kell csinálni. Egyelőre tehát marad. Ha már teljesen jól leszek feltúrok itt mindent és megismerem alaposan a lehetőségeket. Egyelőre azonban még korlátozom a gép előtt töltött időmet.

Úgy gondolom ezzel a végére értem az átköltözéssel kapcsolatos dolgoknak, a jövőben már szeretnék úgy írni mintha mi sem történt volna. Azt hiszem azzal az "elvetélt" írással folytatom majd amit a régi helyen csak megírni tudtam, közzétenni már nem.

 

 

 

 

6 komment

Címkék: Egyebek Blog dolgok

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr595194328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A.N.R. 2013.04.04. 14:36:59

Ajánlók kitörlése: bloghu admin / beállítások / tartalom /ajánló típusa: NINCS
(egyébként a tartalom alapján próbál három olyat ajánlani, ami szintén érdekelheti az olvasót, és csak akkor látszik az ajánló, ha csak az adott bejegyzést olvasod és nem a teljes blogot, tehát pl. komment hagyása esetén. Engem személy szerint egyáltalán nem zavar.)
A kommentelésnek örülj, hogy így van, legalább nem kell foglalkozni a spamekkel. Ha valakinek ez macerás, akkor majd ír e-mailt. Ha nagyon hozzá akar szólni, megteszi.
A nevet talán a következő helyen tudod átírni: (ebben nem vagyok biztos, de csak ez a lehetőség látszik jónak) belépsz a blog.hu oldalon, ott kiír három lehetőséget, az "új nick hozzáadása" menüpontra kattintasz és megadhatod, hogy jelenj meg a blogban.

Morgó Medve 2013.04.05. 06:41:13

Köszönöm a segítséget, meg is csinálom majd, csak kicsit várok, hogy az újonnan jövő olvasók is tudják miről írok.

Morgó Medve 2013.04.05. 20:02:07

A.N.R.: Köszönöm a hozzászólásodat, úgy döntöttem elfogadom a véleményedet és egyelőre nem nyúlok az ajánlatokhoz. Sajnos a Morgó Medvé-t nem tudtam átírni. Ha át akarom akkor azt új blogként értékeli. Úgy hogy egyelőre sajnos marad.

A.N.R. 2013.04.05. 23:42:43

@Morgó Medve: sajnálom, hogy nem sikerült átírni a nevet, én sem voltam biztos benne, hogy sikerülni fog, csak egy tipp volt. Esetleg a Gy.I.K.-ban találsz megoldást rá. De ha nem, szerintem így sem fog zavarni senkit. (Bár véleményem szerint kell, hogy legyen megoldás.)

CHIARA 2013.04.06. 10:30:16

Sikerült regisztrálnom - mint látod!!! Kicsit másképp reagált a regisztrációmra...de a régi jelszó bejött...így követlek itt is!! Ill. KÖVETÜNK!!! Hajrá, csak MOROGJ tovább!!!

Morgó Medve 2013.04.06. 13:03:43

@A.N.R.: Nem olyan nagy baj, hogy ott van, végül is azzal, hogy nekem nem tetszik és erről tudnak az olvasóim már helyén van a dolog.:)
@CHIARA: Örülök, hogy sikerült a regisztráció. :) Köszönöm a bizalmat és a biztatást. Rám fér, kissé nehezen találom még itt a helyemet.
süti beállítások módosítása