HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Morgó Medve: @exbikfic: Örülök, hogy tetszett, nálam is "dobogós" helyezése van. :) (2018.09.08. 16:25) Egy érdekes Flah mob Kalinyingrádból
  • Morgó Medve: @exbikfic: Ezek után már tényleg nem értem, miért jártak itt milliók évente tüdőszűrésre. Köztük ... (2018.09.05. 20:51) Vastagbélrák szűrés
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Igen, ismerem, vagy kétszer már voltam is ott. Egyébként tegnap láttam a TV-ben, hogy... (2018.08.03. 22:11) Pisztráng, dekára
  • Morgó Medve: @GT-51: Köszönöm szépen a biztatást, nagyon kedves vagy. :) (2018.07.30. 12:32) Folytatom az írást
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm az elismerő szavakat, hát igen, tényleg nagy munka van a webkamerás bejegyz... (2018.07.28. 16:15) Írni vagy nem írni?

Egy régi TV műsorra emlékezve

2018.06.14. 11:03 Morgó Medve

A minap hivatkoztam az Árkus József által szerkesztett Parabola című műsorra a televízióban. Árkus Józsefnek jó humora volt, ez meglátszott a műsor szerkesztésén is. Sajnos már régóta nincs köztünk.

Egyébként a Parabola volt az a műsor amelyben megengedték hiányosan öltözött hölgyek bemutatását is. Azért nagy vircsaftról nem lehetett szó, nyilván meg kellett felelni az akkori szokásoknak, vagyis - ahogy Virág elvtárs mondta Gogolák elvtársnőnek Bacsó Péter kiváló filmjében a Tanúban, látva annak "rövid" szoknyáját - hogy hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának. Egy-egy monokinis hölgyet azért be lehetett mutatni, a szilveszteri kiadásban lekerülhetett az alsó rész is.

Ebben hallottam, hogy Kádár elvtárs megszemlélte a budapesti metrót, amihez neki is igénybe kellett vennie a mozgólépcsőt. Árkus mindezt úgy kommentálta, hogy nyilván a pesti polgár rémülten szemlélte a zsúfolt mozgólépcsőn utazó Kádár Jánost - miközben eszébe jutottak a rádióból és tévéből folyamatosan hallott nehézségeink - arra gondolt,  hogy te úristen, már itt tartunk? Hát már Kádár elvtárs is?

Mindez egy néhány nappal ezelőtti esettel kapcsolatban jutott eszembe, ugyanis a Miniszterelnök Úr egy 10 percre beugrott egy szakrendelésre a kórházigazgató és egy kormányőr kíséretében. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: Egyebek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr9514047276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.