HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Írni vagy nem írni?

2018.07.26. 16:39 Morgó Medve

Ma reggel, amikor benéztem, hogy mi újság van itt, van-e esetleg hozzászólás, amire reagálnom kellene, ránéztem az utolsó írásom dátumára és elszégyelltem magam. Azért ilyen sokáig még nem "szünetelt" a Morgómedve. Tudom hogy néhány közeli ismerősöm is rendszeresen megnézi van-e valami újság, elsősorban velük szemben érzem kényelmetlenül magam. De kínos a dolog azért is, mert még elég sokan vannak olyanok is, akik nem tartoznak ehhez a körhöz, akiket nem ismerek személyesen, de ők is rendszeresen figyelemmel kísérik mi történik itt a Morgómedve tájékán. Úgy is mondhatnám, hogy megtisztelnek érdeklődésükkel.

Komolyan felmerült bennem, hogy nem kellene-e abbahagyni az írást. Nagyon régóta írom le gondolataimat, ajánlgatom az általam ismert és kedvelt filmeket és morgok bizonyos jelenségeken. Magam is érzem, hogy csökkent a lelkesedésem, kicsit beleszürkültem az írásba. Nem tudok már olyan lendülettel írni mint korábban. Úgy hogy kell nekem néhány nap, hogy eldöntsem, továbbra is folytatom az írást, vagy megköszönve az olvasók türelmét és kitartását abbahagyom a Morgómedvét. Elsősorban nekem kell ezt eldöntenem, tehát nem várok biztatást. Elég meggyőző számomra a látogatottsági statisztika, ami szintén az érdeklődés csökkenését jelzi. Ez lehet, hogy csak a nyár miatt van így, lehet, hogy nem. Gondolkodnom kell. Lehet, hogy megpróbálok felállni a padlóról, de az is lehet, hogy nem. Ehhez kell nekem most néhány nap, ehhez kérem rendszeres és alkalmi olvasóim megértését és türelmét. 

4 komment

Címkék: Blog dolgok

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr9714143767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exbikfic · exbikfic.blog.hu 2018.07.27. 20:52:52

Megértem a dilemmádat, az utóbbi években többször is voltam így, de tudom, hogy ha teljesen abbahagynám, nekem hiányozna. Ezért inkább profilt váltottam nemrég. Úgy látszik, legtöbbünknek tizenvalahány év blogírás után elfogy a lelkesedése. Kíváncsian várom a döntésedet.

Morgó Medve 2018.07.28. 10:10:13

@exbikfic: Igen, emlékszem a Te hezitálásaidra is. Te még tőlem is hosszabb ideje írod a blogaidat. Viszont én is úgy gondolom hiányozna nekem is, úgy hogy valószínűleg folytatni fogom. Lehet, hogy az írások gyakorisága kicsit csökkenni fog, de az is lehet, hogy nem. Majd meglátom.

Morgó Medve 2018.07.28. 10:21:37

@exbikfic: Valamit elfelejtettem. Neked ez a profilváltásod úgy gondolom sikeres lehet. Sok munka lehet benne, de érdekes és látványos. Gratulálok. :)
Hogy mások is megnézhessék ha nem haragszol ide másolom a linket:
szerintemazelet.blogspot.com/

exbikfic · exbikfic.blog.hu 2018.07.28. 16:15:10

@Morgó Medve: Köszönöm az elismerő szavakat, hát igen, tényleg nagy munka van a webkamerás bejegyzésekben. Minden helynek utánanézek, a kamera közvetítéséből rögzítek bizonyos időszakokat, azt aztán megvágom, zenét keresek hozzá, alászerkesztem, szóval, hosszadalmas munka, de nagyon élvezem. Köszönöm, hogy idetetted az url-t.
Örülnék, ha tényleg folytatnád a blogodat, mert érdemes. Legfeljebb ha éppen nincs hozzá kedved, szünetet tartasz, nem dől össze a világ, annál jobban örülnek utána a folytatásnak az olvasók. :)
süti beállítások módosítása