HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Örömhír, újra működik a régi mobilom

2017.10.31. 17:25 Morgó Medve

Jó 3 napja hibátlanul működik az a mobilom, amelyet július elején kint felejtettem Mályiban a fűben, aztán amíg aludtam szépen elázott. Sajnáltam, mert jó mobil volt, nagyjából 9 éve használtam. Mindenesetre gyorsan kivettem az akkumulátort és készülődtem haza, hogy másnap vegyek egy másikat. Vettem is az egyik benzinkútnál hihetetlenül olcsón, 3.500 forintért. Be is üzemeltem hazafelé, így már nyugodtan száradhatott az elázott. Az nem jutott eszembe, hogy kicseréljem a SIM kártyákat is.

Miután volt mivel telefonálnom, nem igyekeztem ismét beüzemelni. Négy nap után aztán csak bekapcsoltam. A kijelző helyrejött, be is kapcsolt de nem működött stabilan, nagyon hamar  lemerült. Elmentem új akkumulátort venni, a második helyen sikerült is. beraktam, így sem volt az igazi. Azt csinálta, hogy magától ki-be kapcsolt. Hiába kapcsoltam ki, egyszer csak azt vettem észre, hogy be van kapcsolva és kínlódik szegény, mintha maga sem tudná eldönteni bekapcsoljon vagy ne. Na jó, gondoltam ez így nem jó, kivettem az akkumulátort és átmenetileg félre tettem mert nem volt időm szervizbe vinni.

Aztán mikor lett, el is vittem de potyára mentem, a szerelő elment nyaralni. Szerencsére kiírta, hogy mikor jön haza. Miután hazajött elmentem és beadtam javításra. Egy hetet kért, én is rátettem egy hetet és mentem a mobilért. Sajnos nem tudta megjavítani. Ez volt az a pillanat amikor végleg lemondtam róla. Kivettem ismét az akkumulátort és félre tettem.

Közben az új készülékem egyre több korlátjára derült fény, egyre inkább éreztem, hogy ez még nem a végleges megoldás. Aztán úgy 6 napja gondoltam egy nagyot, összeraktam a régi mobilomat. Először csak ideiglenes használatba vettem, éppen csak be volt kapcsolva, aztán 2 nap várakozás után a régi SIM kártyám is visszakerült. És azóta teljes körűen használom, mintha el sem ázott volna négy hónappal ezelőtt. Nagyon örülök neki, ez azért nem "eldobható" kategória mint a másik. Az viszont jó lesz tartaléknak.

Ez a második elázott mobilom, a legelső szintén így ment tönkre. Az meg a sportnapi gulyásba esett bele. Soha nem javult meg, pedig azzal is sokat küszködtem. Itt elolvashatjuk ennek a történetét is. Egy helyen rosszul írtam a néhány hete elhunyt Mátyás Rudolf Oscar-díjas szakács nevét, Lajosnak írtam. Próbáltam kijavítani de sajnos nem tudtam.

 

Szólj hozzá!

Címkék: Egyebek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1513121082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása