HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Itt is, ott is (Morzsi)

2007.08.16. 10:04 Morgó Medve

Hétfőn elvittek minden kiskutyát. Ketten maradtunk Morzsival. Este én olvasgattam, ő meg heverészett itt mellettem. Éjszakára maradt, reggel kicsit kedvetlen volt. Hiába kínáltam ennivalóval, köszönte de nem kért. Nyűglődött itt egy darabig aztán a megszokott útvonalon elment. Hamarosan megjelent azonban újra, nyomában a kicsi amit a gazdiék kaptak. Az egyik barna. Innentől már volt minden: boldogság, étvágy, jókedv, kéznyalogatás. Hamarosan megjelent a gazdi felesége és elindult hazafelé a kiskutyával. Morzsi egy darabig téblábolt a kapuban aztán hazament ő is. Én meg elmentem dolgozni.

Kedd este otthon aludtam. Tegnap munka után mentem ki újra. Ott mentem el a házuk előtt, Morzsi meghallotta a trabi hangját, és már futott is. Kicsivel hamarább ért a telekre mint én. Volt nagy öröm, nyalakodás, simogatás. A pontosság kedvéért én simogattam.:)
Aztán egy idő után ismerős nyivákolás hallatszott, persze ott volt a kicsi is. A barna. Hogy hogy került oda, nem tudom. Lehet, hogy magától jött, lehet, hogy Morzsi hozta el. Egész délután meg este együtt voltunk, este jöttek értük. Elmentek, aztán Morzsi visszajött. Ott aludt nálam és reggel lejátszódott ugyanaz mint kedd reggel. Kedvetlenség, étvágytalanság, aztán Morzsi elment, a kis barnával jött vissza, később megjelent a gazdi felesége is, hogy viszi haza őket.

Végülis megegyeztünk, hogy én szólok ha kint vagyok és ilyenkor nem fogják keresni. Ha meg hazajövök megint csak szólok. A megoldás csak vasárnap reggelre várható mikor a kis barnát elviszik a nagymamához ahonnan már mégsem lehet hazajárni.:)

A Morzsi neve viszont igazából Csoki, de nekem már Morzsi marad.

3 komment

Címkék: Morzsiék

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr85181443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bALEKINA 2007.08.16. 10:42:12

Az "igazi" gazdik biztos féltékenykednek... ;) Lehet, hogy nem tetszik nekik, hogy valakit jobban szeret a kutyájuk. :)

bikfic 2007.08.16. 21:33:55

Hát igen, jobb lett volna, ha Morzsi valahonnan messzebbről keveredett volna oda - így kicsit szomorú a történet, mert nehezebb tőle elválni.

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2007.08.17. 11:56:04

Hát kétségtelen eléggé megkedveltük egymást ezzel a Morzsival.:) Gondolom ennek tényleg nem örül nagyon a gazdi. És egyetértek veled is bikfic, jobb lett volna a vége ha Morzsi elkerül messzebbre mert most szegény tudathasadásos állapotban van, hová is menjen. Meg talán ott jobban is érezné magát.
süti beállítások módosítása