HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Filmajánlat (Magdolna nővérek)

2012.10.12. 13:00 Morgó Medve

Ma már írtam egyszer ide a Morgóba, csak megfutamodtam. Néhány percnyi gondolkodás után visszavontam. Ami azt jelenti, hogy törölni nem töröltem, de azt sem szeretném, hogy kint legyen. Egy darabig ellesz a szerveren aztán egyszer lehet, hogy majd publikálom is. Majd ha igazságosabb világ lesz.

Nagy dologba viszont már nem kezdhetek mert kora este indulnom kell egy rendezvényre, az egyik hallgatói baráti kör ülésezik, én meg ott tiszteletbeli tag vagyok, tehát ott a helyem. Tudom még csak fél egy múlt, de jó lenne szundítani is egy keveset. Hajnalban ébredtem, nem tudtam már elaludni, szeretnék este fitt lenni.  A fittség nem is az ülésezéshez kell, hanem az azt követő baráti borozgatáshoz.

Így aztán most csak egy filmet ajánlanék. Kivételesen máshol láttam, én csak megörültem, hogy megvan a https://www.youtube.com -on. Csillagvirág blogjában olvastam róla és megörültem, hogy megnézhető az Interneten. Olyan kevés jó néznivaló van mostanában a televízió csatornákon, hagyjuk ott a nagy lapos dobozt, indítsuk el inkább a YouTube-on a "Magdolna nővérek" című filmet.

Járatlan vagyok a szerzői jogban, nem merem belinkelni, de szerintem ha mindenki magának keresi meg talán nem lesz baj belőle. Be kell írni a film címét a keresőbe (Magdolna nővérek) és már ki is dobja. Ott van legfelül. Angolul beszél, de van magyar felírat is ha rákattintunk alul az ikonoknál balra a képernyőszerű ikonra.  Ja igen, a cím a keresés után angolul jelenik meg, de ez ne zavarjon senkit.

Én nem írnék róla semmit javaslom olvassuk el mit ír Csillagvirág. Illetve csak annyit, hogy a film olyan világról szól ahol nem azt zárják be aki megerőszakol egy lányt hanem azt akit megerőszakolnak. És ez nem a középkorban történik hanem a 60-as évek elején Írországban. És a szerencsétlenek azt sem tudják mikor szabadulnak. Hát erről szól a film.

Szólj hozzá!

Címkék: Filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr645182283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása