HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Átmeneti depresszió

2017.09.06. 18:04 Morgó Medve

Kicsit elmaradtam megint, elnézést kérek. Az az igazság, hogy enyhén depressziós hangulatban vagyok, nekem ez átmeneti, el fog múlni, de ma határozottan nem volt kedvem semmihez. Pedig lehetett volna ez egy jó nap is, végre nem kellett mennem sehová, különösebb kiemelt feladataim sem voltak, mégis csak tengtem lengtem.

Tegnap vettem húsos csontot meg húst, hogy csinálok egy jó húslevest, már elég régóta vágyom rá. Már tegnap elterveztem, hogy korán reggel felteszem főni, aztán délig hadd főjön. Tegnap még fel voltam dobódva, reggelre ez elmúlt, de úgy gondoltam a húslevesről nem mondok le. Nagyon lassú tűzön főztem, de még 3 óra múltán is igen vízíze volt. Nem akartam beledobni ételízesítőt, gondoltam ha már én főzöm akkor legyenek benne természetes dolgok, de a végén csak tettem bele. Feljavította, de úgy érzem már nem az igazi. 

Ez a rossz idő is túl gyorsan jött nekem, lehet, hogy ettől fájnak jobban a térdeim. Márpedig ha az embernek fájdalmai vannak akkor kerüli a járkálást (még a lakásban is) így aztán fekszik és vagy olvas vagy videót néz, de ez meg idegesíti mert tudja, hogy azért ezt nem engedheti meg magának, volnának feladatok a lakásban is meg a számítógépen is. Nem beszélve arról, hogy ha már nem úszik vagy fut az ember akkor legalább ne lustálkodjon. 

A számítógépem is néhány napja vacakol, naponta egyszer vagy kétszer kikapcsol és újraindul magától. Valamiféle hibaüzenetet küld, hogy a Windows hibákat talált bla-bla-bla és újra fog indulni. Délelőtt így kapcsolt ki, most meg hogy bekapcsoltam még nem állt össze a rendszer és már indult is újra. Azért ez nem jó jel, nagy valószínűséggel alaplap hiba lesz, viszont nekem semmi kedvem a fájlokat menteni arra az esetre ha egyszer nem indulna el többet. Persze tudom, hogy a merevlemezen megmaradnak az állományok de egy új gép esetén elég macerás az átpakolás. Nem beszélve arról, hogy új gépet sincs kedvem venni.

Szóval summa summarum a mai nap tényleg elég nyomasztó, talán holnap már jobb lábbal ébredek majd. Ezt meg fogadjuk el annak ami, egy rossz hangulatú írásnak mely egy depressziós napon fogant. Csak azért írtam mert régen írtam utoljára, már illett jelentkezni. De jönnek még itt szebb napok is jobb hangulatú írásokkal.

Szólj hozzá!

Címkék: Egyebek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr8212808088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása