HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Fülmosás orvosilag

2018.04.17. 15:54 Morgó Medve

Megvolt tegnap a fülmosás. Nem akartam elkésni, hátha újabb 5 napomba kerül a dolog, így némi olvasnivalóval felszerelkezve már fél órával az időpontom előtt ott voltam. A liftben egy hölggyel ketten mentünk fel, később még egy másik is csatlakozott hozzánk és így már hárman vártuk, hogy történjen valami. Előttünk senki nem volt. Nagyjából 10 perc múlva beszólítottak egy nőt, ő nem volt sehol, így aztán én következtem. Megmondtam mi a probléma. Megjegyeztem, hogy ha már ott vagyok kimoshatnák a másik fülemet is. Kimosták. Túlzottan nem volt barátságos légkör, de nem is barátkozni mentem.

Mikor végeztem beléptem a mosdóba, mikor pár perc múlva kijöttem akkor jött szembe velem a hölgy, akivel együtt mentem fel a lifttel. Aztán még kicsit üldögéltem a néptelen folyosón, megjelent a harmadik mellettem ülő páciens is. Szóval summa summarum, elég szellős volt ez az egész rendelés. Én nem is nagyon értettem ezt az 5 nap várakozást. Na mindegy. Levonnám a végkövetkeztetést. Legközelebb első körben kimosom magamnak, nem fogok napokig sorban állni. Meg tudom én ezt csinálni, nem egy nagy kunszt, ahogy a cimbora is mondta csütörtökön.

4 komment

Címkék: Betegségek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr6113841734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exbikfic · exbikfic.blog.hu 2018.04.19. 21:38:54

Furcsa, hogy nálatok a fül-orr-gégészeten időpontot kell kérni, eddig akárhol laktam, mindenhol simán lehetett időpont nélkül menni.
Egyébként nálunk meg a szemészeten látszik ilyen "szellős" rendelés - miközben nagy szigorúsággal zajlik az időpontkérés, még telefonálni is csak megszabott órákban lehet időpontért, de aztán a rendelésen alig lézeng valaki. Szerintem szándékosan alig néhány beteget írnak be egy napra, ami azért eléggé nagy disznóság.

Morgó Medve 2018.04.21. 10:40:34

Régebben nálunk is lehetett menni egyből erre a fülmosásra. Ez új dolog, ez 5 napos várakozás. Egyébként mikor mentem fel láttam a szemészet előtti várakozókat is, két-három embernél több biztos nem várt.

Emlékeztetek rá, hogy én több mint fél órával hamarább voltam ott mint amire időpontom volt, annak akivel felmentem 10 perccel későbbre, mégis 10 perc múlva bent voltunk. Előbb én aztán ő.

Visszatérve a szemészetre 16-án és 17-én osztották az időpontokat, júniusra. Úgy látszik itt is van Teljesítmény Volumen Korlát. Itt azért nem használnak fel milliós anyagokat a vizsgálathoz.

vajgerpeti 2018.04.21. 14:48:12

Nekem május 9-n kell mennem diabetológiai kontrollra, vérvételes laborlelettel és szemfenék lelettel. Időpontot a szemészetre két hete kértem, május végére kaphattam volna. Ez egy néhány perces vizsgálat, hogy nem látható-e elváltozás a szemfenéken a betegségem miatt. Ez így ugrott.
A diabetológia vizsgálatra félévenként kapok előre időpontot.Aki most kérne időpontot ide október végére kaphat.Ez azoknak lesz érdekes, ha valaki jogosítvány ügyben menne oda és közben lejár a jogosítvány akkor hazardírozhat,hogy érvényes vezetői engedély nélkül vezet.
Pár évvel korábban ultrahangos vizsgálat kellett mennem mert nem tudtam rendesen járni, fájt a talpam. Egyedül voltam a nyitott rendelő előtt, a vizsgáló orvos bent volt, de a vizsgálati időpontig másfél óra volt. Meg kellett várnom a kezdési időpontot, pedig senki nem volt sem előttem sem utánam nem várt senki. Hiába a rendelési idő kezdete szent volt.

Morgó Medve 2018.04.22. 11:02:47

@vajgerpeti: Hát ezek a tapasztalatok elég siralmasak. Ha szociológus lennék, egy rövidebb dolgozat biztosan kijönne társadalmunk eme kis szegmenséről. Így inkább csak szomorú vagyok. :( Köszönöm a hozzászólásokat.
süti beállítások módosítása