HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Ablak

2007.02.10. 18:47 Morgó Medve

Újra van Ablak. Nagybetűvel írtam, tehát nem a panelprogram további burjánzásáról van szó, hanem a jobb sorsra érdemes TV-műsor másodszori feltámadásáról. Igaz, szerencsétlennek a délutáni 3 órás sáv jutott amikor még jobbára csak nyugdíjasok meg gyerekek vannak otthon, de nem lehet mindent egyszerre. Visszatérni is, meg főműsoridőben menni is? Na nem! Az másra kell. Olyan műsorokra amelyeknek nagy a nézettsége. Persze, nagy volt az Ablak nézettsége is valamikor. Mármint az első Ablaké.

Péntek este 6-kor mikor kezdődött már le volt tudva a hétvégi bevásárlás, otthon volt a család, vacsora közben vagy előtt vagy után kellemes dolog volt hallgatni Szentmiklósi Péter okos tanácsait, gyönyörködni sármos megjelensében. Nem vagyok a nagy korkülönbség híve de csitri lányként biztos fülig szerelmes lettem volna belé. Vagy hallgatni szegény Déri János szellemes riport-felvezetését, vagy Vámosi Nagy Szabolcs okosan és érthetően megfogalmazott véleményét bonyolult adóügyekről.

Aztán egyszercsak hallottuk, hogy megszűnik az Ablak. Meg is szűnt, hogy aztán valamennyi idő után ujra felélledjen. Igaz, már oda lett a tágas nagy stúdió, egy kis szobácskában húzták meg magukat. Valahogy úgy nézett ki mintha a szoba után a nyári konyhában kéne meghúznia magát az embernek. Ronda nagy kerek asztalok voltak, lépni sem nagyon lehetett az asztalkok között. Kínlódtak szegények egy darabig, aztán megszűnt újra a műsor.

Nade aztán látom ám a hét elején, hogy személyesen Vámosi Nagy Szabolcs ajánlgatja a pénteken 3-kor kezdődő legújabb Ablak-ot. Hát igen, ő egy idő óta igencsak ráér ahogy annakidején a Hírekben hallottam. És valóban, pénteken 3-kor ujra kinyílt az Ablak. Igaz én csak 3/4 4 felé tudtam bekukkantani rajta mivel későn értem haza. 45 percet láttam, nem volt rossz. Sajnos a főcímet viszont nem láttam pedig igencsak kíváncsi lettem volna rá. Azt szeretem volna tudni a feltámasztottak között ott van-e valaki akinek megjelenésével annakidején elkezdett hanyatlani az Ablak, hogy azt ne mondjam agonizálni. Aztán persze meg is szűnt. Úgysem árulom el, ne is zaklasson senki. :) Ezt bizony ki kell találni.:)

2 komment

Címkék: TV

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr335181353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brasil 2007.02.18. 10:00:30

Először azzal kezdeném,hogy Tanár Úrnak gratuláljak a bloghoz,már régóta olvasgatom,de még nem szóltam hozzá soha egyetlen bejegyzéshez sem. Ablak...hmmmm.Régi időkből emlékszem,hogy nagymamámmal néztük péntek esténként(legalábbis akkor nekem a 6 óra már este volt) a műsort.Akkoriban Bálint gazda maradt meg nekem a legjobban.Nagymamám mindig mondogatta,hogy még neki is tud újakat mondani... Tényleg hasznos műsor volt,nem beszélve arról,hogy érdekes.Ám ma már csak az érdektelen "sztárok" maradtak nekünk.Mindenki tudja,hogy ki kivel,hol és mikor... Ha van is egy-két tényleg jó műsor abba is beteszi a lábát a nézettségi mutató iránti versenyszellem.Lásd a tegnapi Legyen Ön is Milliomos a táncosokkal. Jól elviccelődtek,még szellemesek is voltak időnként,de ez is csak arról szólt,hogy ne a másik adót nézze a fogyasztó. Ilyen a világ!

Ismeretlen_26298 2007.02.18. 15:54:04

Kedves Brasil,köszönöm a gratulációját.: Örülök, hogy olvasgatja írásaimat. Minden tanítványomnak örülök ha figyelemre méltatnak erről az oldalamról is.:) Az Ablak nálunk főműsor volt. 6-ra mindig hazamentünk és megnéztük. És élveztük és tanultunk belőle. Sajnos ma már a "kincstári" TV is kezd elbulvárosodni ami elszomorít. Arra ott lennének a kereskedelmi csatornák. Az adófizetők pénzéből fenntartott csatornáknál talán az ízléshez és a kultúrához kéne ragaszkodni és nem a nézettségi mutatókra "hajtani". Ha kitalálta melyik műsorra gondolok legközelebb szakestélyen súgja majd oda nekem.:) De itt le ne irja! Beperelnek bennünket.:)
süti beállítások módosítása