HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Morzsi (Kutyadolog)

2007.07.08. 20:05 Morgó Medve

Kedves kis jószág ez a Morzsi. Nem akarok vele nagyon összebarátkozni, hogy ne kössem magamhoz, meg hát azt sem szeretném ha felhagyna azon helyek látogatásával ahol szerintem szintén pátyolgatják. Ennek biztos jele szerintem, hogy amikor mellettem szundikált miközben én olvastam a nyugágyban egyszercsak felkapta a fejét, figyelt pár másodpercig, ugatott néhányat aztán usgyi, ugatva elhúzott a szokott irányba. Azt mondja erre egyik ismerősöm, hogy hát nézzem meg hová szokott járni. Jó ötlet, csak az a baj, hogy azon a lyukon ahol Morzsi kifér nem valószínű, hogy én is átférek. :) Így aztán csak az irányt tudom amerre el szokott tűnni a sűrűben.

Egyébként nincsen kiéhezve, az látszik azon is, hogy egész délután nyugodtan heverészett a teraszon, nyilván nem attól a másfél csirkefarháttól amit tőlem ma kapott reggelire. Na jó, egy pici sonkát is az én vacsorámból.:)

Egyébként ma már hallottam a kicsik hangját, még ha vékony hangon is de tisztán kivettem a kutyaugatást. Lehet, hogy hamarosan előballagnak? Hajaj, bele kell húznom a gazdik szerzésébe mert a végén itt állok egy csomó kiskutyával. Bár egyik ismerősöm szerint előfordulhat, hogy van gazdája, csak elleni költözött el mert itt nyugodtabbnak találta a körülményeket. Hát akkor leszek nehéz helyzetben ha itt elajándékozom őket aztán szépen hazaballagnak éngem meg itt hagynak a felbiztatott ujdonsült reménybeli kutyatulajdonosokkal. Hát nem könnyű dolog ez a kutyadolog az biztos. De megoldottam én már nehezebb feladatokat is.:)

2 komment

Címkék: Morzsiék

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr945181419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

violyn 2007.07.09. 07:26:33

Kedves Morgó! Jót nevetek az írásodon, mert Milne Micimackója jutott az eszembe, akit kénytelenek voltak fogyókúrára fogni, hogy kiszabaduljon a lyuk fogságából. Kíváncsian várom a tudósításodat, hogy vajon hány kiskutyus jelenik meg és milyenek lesznek.

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2007.07.12. 16:03:41

Kedves Violyn, köszönöm észrevételedet, a szabadság miatt kissé késve reagálok.Tudod néhányszor kerültem már hasonló nehéz helyzetbe. Régebben hallgatókkal megfordultam bányákban tanulmányi kirándulások alkalmával és ilyenkor időnként valóban nem voltam biztos benne, hogy átférek azokon a lyukakon amik utunkba estek. Természetesen fennállt a beszorulás veszélye is.:) Kiskutyák azt hiszem még nincsenek, Morzsit átmenetileg a szomszédék kosztolják. Ha lesznek beszámolok róla. :)
süti beállítások módosítása