HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Mályi tapasztalatok

2012.05.07. 15:37 Morgó Medve

Megkövetem ezeket a kiskutyákat ott Mályiban. Legutóbb arról írtam, hogy Morzsi nélkül már nem lesz olyan a nyár mint volt. Meg arról, hogy ezek itt ketten már nem ragaszkodnak annyira hozzám mint az anyjuk ragaszkodott. Na ebben hálaistennek tévedtem. Igaz, a kerítést nem szedték szét, de amikor megjött a gazdi és kiengedte őket repültek hozzám. Illetve ezt csak feltételezem, mert nem láttam, de mikor "berontottak" a szobába a szívbajt hozták rám úgy megijedtem. Szegények húztak is kifelé rögtön azt hitték rájuk kiáltottam, pedig dehogy. Én ijedtem meg. Így aztán egész délután meg este különösen sok simogatást kaptak, hogy biztosak legyenek benne, az a hangos megnyilatkozás nem nekik szólt. Aztán velem maradtak végig, csütörtöktől vasárnapig. Még éjszaka is, amit mondjuk kihagytam volna. De ha ők úgy gondolták, hogy maradnak, ezen ne múljon.

Én egyébként próbáltam abba az irányba terelgetni őket, hogy hazamenjenek. Amikor bezártam a kaput ők kint voltak, én meg arra gondoltam, hogy talán megértik, hogy mire gondolok és hazamennek. Nem értették meg. Még 20 perc múlva is ott heverésztek a kapu közelében. Na ekkor beengedtem őket és többé nem kísérletezgettem.

Egyébként éjszaka igyekeznek nem sokat ugatni, reggel is megvárják amíg felébredek. Vagyis addig nem kaparják az ajtót amíg csend van a házban. Napközben időnként eltűnnek egy rövid időre aztán amikor megjönnek úgy érzik köszönniük kell. Ez többnyire úgy történik, hogy ha például ülök egy flair székben és olvasok, ők megjönnek és két lábra állnak, a másik kettővel pedig rám támaszkodnak és megnyalják a kezeimet.  Persze én is megsimogatom őket, aztán mindenki megy a dolgára. Én olvasok tovább, ők meg leheverednek a közelemben. Készítettem is néhány képet, megosztom a Morgómedve olvasóival:

 

Felül van a Legkisebb Morzsi, itt az alsó képen pedig a Kismorzsi. Nem egy nagydíjas képek, de talán visszaadnak valamit abból a kellemes tavaszi hangulatból ahogy az elmúlt napok teltek.

Egyébként minden rendben van Mályiban. Igaz, a vízvezetéknél van egy apró kis hiányosság, de ha lemondok a zuhanyzói csap használatáról akkor ez sem gond. Várok még valami meghibásodásra és elhívom majd jól bevált szerelőmet és ő vagy az emberei ripsz-ropsz megoldják majd a problémáimat. A fű nő rendesen, holnap lesz 2 hete, hogy nyírtam aztán megint kell majd. Most  nincs nyaralóidő így bent vagyok a városban, de a hét második felében megint készülök kifelé. Remélem összejön majd. Addig is kellemes nyarat kívánok minden kedves olvasómnak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: Mályi Morzsiék

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr405182220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása