HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Kínai

2006.05.24. 19:24 Morgó Medve

Sajnos valóban itt a rossz idő. :) Ezek az időjósok egyre jobban eltalálják. Na persze ennyi műszerrel, műholddal egyebekkel nem nagy kunszt. Kunszt ma már inkább kihámozni némelyik időjós locsogásából, hogy végülis milyen idő is lesz mert van ott szó wapról meg rejtvényről meg minden egyébről az időjáráson kívül. Hiába nagy dolog a nézettség, megy a küzdelem a nézőkért.

Egyébként elég sűrű napom volt, ráadásul reggel végre rászántam magam, hogy a hétfőn hirtelen ötlettől vezérelve beszerzett pizsamát és ingeket felpróbáljam. De hogy az elején kezdjem, hétfőn reggel "városi" napom volt ami azt jelenti, hogy összejött egy-két dolog amit a városban kellett elintézni. Elhoztam például a javíthatatlan viedómat a lehetetlen helyen található szervízből és rátettem a szintén javithatatlan Thomsonra és Philipsre. Nem vagyok pontos, biztos javíthatók voltak csak éppen közel annyiba keült volna a javítás mint egy új videó.

Aztán benéztem egy bankba ahol összehozott a sors egy élelmes nőszeméllyel, bár inkább a pofátlan közelebb jár az igazsághoz. Szigorú ítélet belátom de ha elmesélem a történetet talán megértenek olvasóim akik kitüntetnek érdeklődésükkel.
Szóval bementem a bankba ahol legutóbbi látogatásom óta felszereltek egy sorszámosztó automatát. Néztem, néztem, első blikkre gőzöm nem volt hogy működik. Megállt mögöttem egy középkorú nő, megkértem segítsen már. Persze mondta, nézze csak, megnyomom a lakossági szolgáltatásokat, és megnyomta, aztán az értékpapírokat, azt is megnyomta, aztán a pénztárat is, igy ni mondta és már tépte is le a sorszámot. Az előttem lévőt. Eltátottam a számat ekkora pofátlanság láttán. Ügyet sem vetett elképpedésemre csak húzott el a pénztár irányába. Hát egy csípős megjegyzést csak utána küldtem. Egyébként 6 % a tartós lekötés kamata, este láttam a hirdetést, hogy 17.5 % THM-el lehet szeméyi kölcsönt kapni. Hát nem fognak éhen halni a bankok az igaz.

Ha már arrafelé jártam beugrottam kedvenc kínai áruházamba 1-2 fehér inget venni. A hétvégén elég nagy lesz a fajlagos fehér ing fogyasztásom, ez lesz az állandó viseletem. Na persze lesz még rajtam egyéb is, nadrág, zakó sőt alsónadrág is. :) 
Mindig ugyanoda járok, a hölgy már jól ismeri a méreteimet, jónéhányszor átölelt már, hogy mérőszalagjával körbe tudjon érni. Csak megjegyzem, hogy a kapitalizmus kellett ahhoz, hogy mi teltebb emberek is boltban tudjunk inget venni. A szocialista könnyűipar a 46-os méretnél befejezte az inggyártást. Ma az 52-es méretemmel sem tudom nagyon zavarba hozni az eladókat. Persze a kinai áruházakról van szó. Ha meg már ott voltam vettem két pizsamát is. Aztán szépen heverésztek ezek a frissen vett kincsek a fotelben mig ma végre rászántam magam a próbára. Hát bizony a pizsama kicsi lett. Ezt cseréltem be ma este, ha meg már kinaiaknál kezdtem ott is fejeztem be. Beugrottam a Szinvaparkba egy bambuszrügyes csirkére. Én is jó vagyok, tombol a madárinfluenza én meg itt lakomázom a gyanúba került szegény szárnyasokból. Mondjuk éngem nem nagyon ijeszetnek el egy kis madárinfluenzával. :) Egyben azért bízom: nem Kínából hozzák a csirkéket. :)
Idáig mindig szecsuáni disznót vagy marhát ettem most viszont úgy gondoltam meg kellene kóstolni ezt a bambuszrügyes csirkét. Az elhatározást tett követte, egész jó volt. Tudom ajánlani.

Szólj hozzá!

Címkék: Személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr335181156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása