HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Csak úgy ami eszembe jut...

2006.08.29. 10:52 Morgó Medve

Kis pihenőt tartok a munkában. Jól érzem magam. Kicsit hűvös van ugyan, egy pulóverben üldögélek és fejhallgatón keresztül hallgatom kedvenc adómat Minneapolisból ahonnan újabban száműzték a hangulatjavító elemet, akárhogy fülelek nem hallom. A hallgatóból a A Tast of Honey-től a Sukiyaki hallatszik. Kellemes hangzású lírai szám, kicsit emelek a hangerőn, na nem azért mert Hetényi honvéd elbánt velem 1968 nyarán mikor mellettem durrogtatott a rakéta páncéltörőjével az alföldi rónaságon hanem vannak számok amik csak megfelelő hangerővel és dinamikával élvezhetők. Anyám szegény tudna erről mesélni úgy 1967 tájékáról mikor tínédzser éveimet tapostam a falumban és nyári szünetben kicsit elengedtem magam. Erről a durrogtatásról (most nem a Club977 hangulati eleméről beszélek) még majd írok egyszer, megér egy misét ez is.

Szóval jó zenét hallgatok, most már a Corey Hart Sunglass At Night-ja megy, angolosan írom mert nem tudom, hogy kell ezeket magyar helyesírással leírni. Nem csípik ezek a Corrs-t, soha nem adnak semmit tőlük, biztos valami nő lehet a zenei igazgatójuk, mert a Corrs az testvérekből áll, 3gyönyörűszép lány meg egy fiú, nem irigylem szerencsétlent mikor gyerekek voltak. Volt egy hallgató lánykám, vagy 6 éve végzett, azt mondta apának a dobos tetszik, hát hulljon le a lepel, nekem is a dobos tetszik, főleg ha felköti a haját olyan kontyfélébe, én csak kótyomfittynek hívom az ilyen hajvisletet.

A hangulatomat éppencsak picit rontja, hogy éhes vagyok. Megint megpróbálom kicsit visszafogni magam. Agyő császárhús (középen vékony aszpikos rétegecskével amitől zaftossá válik), agyő vadpörkölt, pedig már pirospaprikám is van, köszönet érte kedves Morgómedve olvasóimnak. Egészen meghatódtam mikor a harmadik adagot is megkaptam. Fel fogok találni mindenféle paprikás fogyasztó kajákat, hogy egy csepp se menjen kárba belőlük. Sajnos egyelőre csak olyan jut eszembe amit nem kell feltalálni, úgymint paprikás csirke, paprikás krumpli, paprikás ponty. Jaj, 4 virslivel próbálom életfunkcióimat fenntartani. Talán kihúzom délig amikor 3 kefírt fogok megenni.

Beindultak a kommentek is a Morgómedvén. Két napja nem tudtam írni, így mindenki azt hiszi azért nem írok, hogy tömjénezzetek itt éngemet, pedig csak időm nem volt. De azért sok kedves dolgot írtatok. Tetszik nekem ez a komment dolog, persze csak addig amíg valaki helyre nem rak valami miatt mondjuk kicsit durvábban de ki fogom bírni. Majd a sok dícséret kárpótol.:)

Hát ennyi mostanra. Megyek vissza, ez volt az ebédszünet. A 3 kefír nekem úgyis csak 5 perc. De csak ha nyammogok is rajta. :)

5 komment

Címkék: Személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr215181242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_5026 2006.08.29. 15:53:35

Annyit emlegetted már ezt a Club977-et, hogy rájukkerestem és beléjük hallgattam, tényleg jó! :)

Attila 2006.08.29. 23:19:01

En is belehallgattam a Club977-be. Tenyleg jo! Koszi szepen. En me'g a sarvari Isis Radiot (www.isisradio.hu) is szoktam hallgatni az Interneten (odavalosi vagyok :-). attila

Morgomedve 2006.08.30. 08:07:02

Hálistennek végre már nem csak én dicsérem, már gyanús lehetett a dolog.:) Attila, hát hogy felejteném el, hogy sárvári vagy? :) Meg az öregurat aki a sárvári kristály hatására átugrott a pad karfáján 70 év körüli kedveséhez. :) Hát jó messzire keveredtél de hálistennek csak testben.:)

Attila 2006.08.30. 18:00:37

A sarvari radiorol jut eszembe ez e kedves tortenet. Tavaly Szilveszterkor eloben sugaroztak kivansagmusort a sarvari radioban. Nagyon jo szamokat jatszottak egesz nap igy en is hallgattam itt napkozben (9 ora az idoeltolodas). A sarvariak SMS-ekben kerhettek szamokat. En is kuldtem nekik egy SMS-t es udvozoltem a szuleimet es minden sarvarit. Nem telt bele 5 perc es mar be is olvastak az SMS-t. Meg tobbszor be is mondta a musorvezeto utana a radioban, hogy a sarvari radiot meg Kaliforniaban is hallgatjak! Mindenesetre ugy, ahogy a minnesotai radiot Miskolcon hallgatjatok, a sarvarit meg itt a nyugati parton. Kicsi a vilag!

Ismeretlen_26298 2006.08.30. 20:47:14

Hát az tényleg kicsi.:) Szinte sajnálom, hogy ebből a kommunikációs eldorádóból amit az Internet jelent már csak keveset élvezhetek, hiszen 1994-ben 45 éves voltam mikor egy gopher nevű programmal (ez a webes böngészők elődje de nem Neked irom) benéztem egy dél-amerikai egyetem könyvtárába. Fantasztikus élmény volt. A "vas" egy 386-os volt, CGA monitorral, 50 megás wincseszterrel.:)
süti beállítások módosítása