HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Helyreállt a szélessávú kapcsolatom :)

2006.12.27. 11:58 Morgó Medve

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy kicseréltem a kábeleket, kihúztam a telefonkábelt és bedugtam a szélessávút és minden rendben, újra van Internetem. Na persze ehhez nem csak kábelcsere kellett, a szolgáltatóm is bütykölhetett valamit a drót túlsó végén. Na persze jó ez a telefonos-modemes dolog de azért ez másabb. :)

Egyébként terveztem bemenni az egyetemre de így már nem tervezem, itthonról is mindent meg tudok csinálni ami fontos. Bár az, hogy mi a fontos relatív dolog. Mikor égett az Alexandriai könyvtár a dolgot jelentették valami hadvezérnek aki röviden azzal intézte el a kérdést, hogy nem érdekes, ami fontos az úgyis benne van a Koránban.  Egyelőre ennyi a hír, meg talán az, hogy reggel elmentem uszingálni. Túl nagy kedvem nem volt, kicsit sok volt az ünnep, de azért mentem. Idén még kétszer megyek, ennyi ikszelhető hely van még a bérletemen. Aztán januárban új élet, új bérlet..)

Most viszont megyek eszem valmait. Na persze csak valami diétásat.:)

7 komment

Címkék: Egyebek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr645181329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bikfic 2006.12.27. 13:26:59

Őszinte elismerésem, hogy ünnep utáni reggel képes voltál elmenni az uszodába! :) Rajtad kívül, gondolom, nem sokan uszingáltak.

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2006.12.27. 16:32:58

Tudod nem volt könnyű rászánni magam. Mondjuk annyi könnyítés volt, hogy nem vekkerre ébredtem, így 25 perccel később indultam mint szoktam.Tényleg nagyon kevesen voltak. Holnap megint el kéne menni.:) Meg holnapután is.:)

gigi1976 2006.12.27. 17:47:49

Én drukkolok, hogy legyen hozzá kedved :-). Hidd el, jól fog esni és utána biztos nagyon jó érzés, hogy végigcsináltad.

Klarissz · www.klarissz.blogol.hu 2006.12.27. 18:15:47

Én most indulok tornázni. Kedv nélkül. Kint hideg van, sötét, köd, szóval nehéz elindulni. Ha már ott vagyok, átöltöztem és megszólal a zene, akkor magával ragad a lendület. Gondolom így vagy vele Te is.

Ismeretlen_39292 2006.12.28. 10:39:40

Nekem még egy jó éve is betárcsázós internetem volt, majd én is egy kis szolgáltatóra váltottam, persze én is így jártam, mikor elromlott keserves volt a javítás, de nem jutott eszembe előszedni a modemet, pedig de jó lett volna akkor!!! :-)) Az uszingálásért minden elismerés kijár Neked!!! :-)))

bikfic 2006.12.28. 11:07:34

Én is csak egy éve váltottam adsl-re, addig nekem is a tetűlassú modemes internet jutott. Hiába, a jót könnyű megszokni, pedig évekkel ezelőtt még a tetűlassú is milyen nagy dolognak számított! :)

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2006.12.28. 20:18:44

Hát ma reggel elég nehezen keltem fel. De aztán csak megmozdultam és mentem.:) Igazad van Klarissz, a buszon már jó hangulatban voltam, meglátva a jól ismert környezetet már megnyugodva ereszkedtem vízbe, szinte észrevétlen csobbanással csapott ki a víz a medence szélein.:) Tyche, köszönöm az elismerést.:) Tényleg ma nagy erőre volt szükségem. Pár szót az internetről is. 1994-ben kezdtem internetezni akkor még az egyetemről. Aztán egyik hallgatómnak vett a barátja karácsonyra egy 14.4 k-s modemet és nekem adta a 2.4 kbit/s-os modemjét. Ha most olvassa biztos elmosolyodik:) Ez a létező leglassúbb modem, ettől kisebb sebességű soha nem létezett. Én persze örültem neki mert előtte mint rádióamatőr az éteren keresztül neteztem ami érdekes dolog volt, egyszer leirom. Ezután mindig barátoktól kaptam gyorsabb és gyorssabb modemeket míg 3 éve a sulinetes géppel egy igazi (oroginál) 56 k-s modemhez jutottam. Hát ezt durrantottam be néhány napja. Egyébként szerintem kb. csak másfél éve váltottam ki szélessávúval. Úgy hogy nálam volt egy ADSL modem a T-online-tól kipróbálásra. Én hálátlan meg visszaadtam és megrendeltem egy másik szolgáltatótól, igaz lényegesen olcsóbban. Amivel végülis meg vagyok elégedve. Az apró döccenők ellenére.:) Igaz a telefonkábelt itt tartom már a fikómban.:) Jó hosszú lett, bocs! :)
süti beállítások módosítása