HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Gyesznótoros képek

2007.03.11. 09:06 Morgó Medve

A cím azért túlzás egy kicsit, mert a disznót az a 15 kiló darált sertéshús képezte amit a Tescoban szerzett be Balázs barátunk a tor előző estéjén némi riadalmat keltve az eladók körében mikor megkérdezte, hogy darálni való hús van-e, és a kiszolgáló igenlő válaszára megjegyezte, hogy akkor 15 kilót kérnénk, darálva. Na ebből készült a kolbász a szakestélyre mint amiről az egyik kép is tanúskodik majd. Mivel hallgatóink nem naponta rendeznek gyesznótort gyanítom az a szép piros lavór két gyesznótor között tisztálkodási de minimum mosási-áztatási célokra szolgálhat. De kicsire nem adunk, a kolbász príma volt hála Opinak a böllérünknek. Aki tavaly még egy egész disznót dolgozhatott fel, idén azonban sajnos a mi konvergencia programunk is működésbe lépett igy csak kolbászra és szarvaspörköltre futotta. Ami egyébként nem rossz abrak de mégsem egy gyesznótoros czéczó. Viszont elegendő mennyiségű és kiváló ízű volt. Remélem a konvergenciaprogram tovább nem konvergál és a következő évi gyesznótor nem abból fog állni, hogy vagy négyen megeszünk egy kolbászos-szalonnás tojásrántottát a menzán és hazamegyünk.:) Bízom benne, hogy egy pörköltre meg kolbászra jövőre is futni fogja. :)

A forralt bort Fóka teszteli, az elnök pedig Ádám, a Dudujkavölgyi rókák vezetője. Kezében az a WC-pumpa ajándék, az egyik résztvevő ajándékozta a prézesznek egy selyempapírba gyönyörűen becsomagolva. Egyébként mikor hazajöttem ebéd után kicsit szundítani még ott hevert a járda mellett a fűben. Megfordult a fejemben, hogy hazahozom, ugyanis nekem is megvan a magam konvergencia programja.:)

A főzés helyszine az E/5 (bányász) kollégium előtti placc, háttérben az egyetemi parkkal, a szakestély pedig a kollégiumban lévő Bányász klubban volt. Látható egy csille is a képen, naná, hiszen a bányász koli előtt vagyunk.

És akkor nézzük meg a képeket:

http://morgoblog.fw.hu/gyeszno/gyeszno.html

 

Jó nézelődést. :) Egyébként Miskolcon gyönyörűen süt a nap, jaj de jó, itt a tavasz. :)

9 komment

Címkék: Baráti társaságok

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr605181363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klarissz · www.klarissz.blogol.hu 2007.03.11. 16:36:14

Én azt hiszem, hogy nem voltam elég szemfüles, mert nem ismertelek fel! Megnézem mégegyszer...

Ismeretlen_26298 2007.03.11. 19:02:13

Segíthetnék, de hátha más megteszi.:))

Enikő 2007.03.11. 20:20:41

Az idő gyönyörű, a hangulat remek, az inycsiklandozó kolbász illata átjön a képernyőn, a magyarázatok minden részletre kitérnek:-) Morgómedvét 11 fényképen látom:-)

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2007.03.11. 20:55:18

Klarissz, az ebédnél a padon a sor végén ülök, és van egy kép ahol szemből vagyok fényképezve (délelőtt) szintén egy padon ülve.

bikfic 2007.03.12. 19:49:48

Morgó, nem vitted túlzásba a fényképezkedést, az a cirka öt kép, amin rajta vagy, egy kivételével mind alig-profil, nem csoda, ha Klarissz nem ismert fel. :) (mert persze mindig arra a három szem lányra koncentrált a fotós, naná) Különben pedig a felületes olvasónak erősen az lehet az érzése, hogy ott Miskolcon másból sem áll az élet, mint szakestélyből, nemde? (csak az irígység szól belőlem persze, ne is törődj vele :)))))

Ismeretlen_26298 2007.03.13. 06:33:56

Hát ez az, én is morogtam itt magamban, hogy nincs egy rendes fénykép rólam.:) Ezért is igyekeztem minél hamarabb megmondani Klarissznak melyik is vagyok én. Mondjuk én azt gondoltam, hogy élénkebb találgatás lesz ki is vagyok de aztán nagyhirtelen meggondoltam magam és megírtam. Mondjuk szakestély meg gyesznótor meg ilyesmi valóban van bőven de azért órám is. És nem magamban üldögélek a teremben:) Kellemes napot! Este nem tudtam elérni a freeblogot.

Klarissz · www.klarissz.blogol.hu 2007.03.13. 19:04:34

Megtaláltalak! Assszem. Bikficnek igaza van - már megint. Mindig a lányok kerültek a képre! Megtévesztettél a szemüveggel is. Én egy szár nélküli szemüveges arcot kerestem! :-)))

bikfic 2007.03.13. 19:05:47

Értem én, értem, az órán jól összeszoktok, aztán lehet szakestélyen, meg gyesznótoron lazítani. :)))

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2007.03.13. 19:52:20

Azért van nekem olyan szemüvegem is amelyiknek megvan mind a 2 szára.. :))) Az se rossz, hogy van vagy 30 év korkülönbség köztem meg a fiatalok között mégsem ismertetek meg.:) Nem is járok uszingálni, csak rontanék a helyzeten:) Bikfic jól látod, valóban így van. Egyébként ma bementem 2-kor órára elég fáradt voltam, nem is titkoltam, aztán ugy 10 perc múlva mintha kicseréltek volna. Mit mondjak? Ha nekem kéne fizetni akkor is maradnék az egyetemen.:) Lehet, hogy sor kerül még rá. De ne fessük az ördögöt a falra.:)
süti beállítások módosítása