HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Gyesznótor 2.

2009.03.03. 11:48 Morgó Medve

Nehéz idők járnak rám. Csütörtökön egy jó szakestélyen voltam, jó volt a hangulat, ilyenkor a zsíros kenyér is jobban csúszik lefelé. Különösen ha egy korábbi gyesznótorból származó zsírral kenték meg a kenyérszeleteket és a lila hagyma is kellően megérhetett a tálban.  Csúszott is lefelé rendesen, bár néha azért eszembe jutott, hogy azért elég sok kefirt kell majd megennem hungarocellel amíg ezt a sok zsíros kenyeret - úgymond - hatástalanítani tudom. De ez éppen hogy csak átvillant az agyamon és már vettem is el a tálcáról a következőt.

Aztán rá két napra - szombaton - megint gyesznótor volt. Most a gépész hallgatók mellé társultam be, hogy bűnrészességet vállaljak szegény Dezső legyilkolásában. Itt is csak délután csatlakoztam hozzájuk mint korábban a bányászoknál, kohászoknál. Nagyjából akkor, amikor az első darab húsok megsültek. Aztán később jött a töpörtyű, majd még később a sült oldalas. Fejedelmi étkek voltak. Hidegebb volt mint egy héttel korábban, így aztán kora este el is köszöntem a fiataloktól, a hurkát meg a kolbászt már nem vártam meg. Néhány képet sikerült "lelopnom" az iwiw-ről, már talán az engedély is úton van a közlésre. Biztos vagyok benne, hogy kedvező választ kapok majd ezért feltettem ide 3 képet. A képek most is magukért beszélnek.

 

 

 

 

De ezzel a szombati disznótorral még nem értek véget a megpróbáltatásaim, vasárnap vendégek voltak, hát itt sem puliszkát meg gancát ettünk, így aztán lesz mit leadnom a következő napokban. Mondjuk sok volt a hopp egymásután de sok lehet a kopp is, mert előre nem látszik semmi olyan program ami miatt sokat kellene ennem. Egyelőre.:)

2 komment

Címkék: Baráti társaságok

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr815181734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajgerpeti 2009.03.05. 19:43:44

Öreg morgómedve! Nem tudom mit nevezel hungarocell álnevű étrend kiegészítőnek, de ilyen nincs.(ha csak nem a puffasztott rizst) A magyar kemény hab az nikecell. Ezt egy esztergomi osztálytársamtól tudom aki mindig felkapta vizet a hungarocellre. Ők ugyanis nikecell-t gyártottak a nitrokémiában. Ez pont olyan melléfogás mint amikor neon világításról beszélnek a lakásban felszerelt fénycsővilágítás esetében. A neon ugyanis vörös. Na erről ennyit. Ez egy próbalevél remélem megjelenik a blogon. A gyesznótor képei egyébként a sarat leszámítva jók.Egyébként a fogyókúra egyik legjobb receptje: reggel mise, este semmi se. Egyébként is nagyböjt van, ennek megfelelően vegyél magadhoz étket, hogy elérd az áhított tömegindexedet.

Ismeretlen_26298 2009.03.06. 06:05:00

Vajgerpeti barátom, a hungarocell az a Ham-Let nevű találmány neve.:)Mint látod a próba komment megjelent, úgyhogy engedd el magad és írjál sokat::) Most már visszazökkentem a kevés evésre, legalábbis mától.:)
süti beállítások módosítása