HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Vizsgán

2011.06.09. 06:45 Morgó Medve

Folyik a vizsgaidőszak, igaz már nem sokáig, nagyjából 2 hét van hátra. A nagy tömegek lementek, aláírást és gyakorlati jegyet már nem lehet pótolni, csak azok maradtak akiknek vizsgázniuk kell. Ők már nem túl sokan vannak. Tegnap mikor bementem az előadóba nyolcan vártak rám. A terembe belépve rögtön észrevettem a színes folyóiratokat az asztalon. Először azt hittem, hogy a szokásos női lapok, de aztán láttam, hogy mindegyik a főzéssel kapcsolatos. Elmosolyodtam egyrészt azon, hogy végre megint hordanak a hallgatók vizsgára folyóiratokat (hátha a tanár nem hoz magával), másrészt pedig mert mind a konyhával és az ételekkel kapcsolatos folyóiratok voltak.  Persze a dolog érthető, előadásaimon gyakran választok példának valamilyen főzéssel kapcsolatos jelenségeket amivel mindig fel is dobom egy kicsit a társaságot. Tulajdonképpen az egyetemi büfések ingyen kosztolhatnának engem, mert hogy az óráim után nő a forgalmuk az tot ziher. Szerintem még az is eszik valamit aki különben a közelükbe se menne.

Visszatérve a lapokra valóban meglepő, mert újabban már nem volt divat direkt a felügyelő tanároknak behordani olvasnivalót. Pedig gyakran volt, hogy nem vittem magammal semmit és mikor megkérdeztem nincs-e valakinek valami olvasnivalója, az esetek többségében nem volt. Most viszont ez a sok folyóirat meglepett, el is kezdtem olvasni őket mindjárt azután, hogy ők elkezdtek dolgozni. Egyébként nem tudtam ellenállni a kísértésnek, le is fényképeztem őket, íme:

Aztán szépen átlapoztam mindet. Az egyikben meg is álltam egy képnél, kicsit elcsodálkozva, hogy VV Laci vajon miért az asztalon eszi a csirkecombot amikor ott van mellette a tányér is. De aztán rájöttem, hogy valószínűleg fotómontázsról lehet szó, mert különben minek írna le akkora kört ezzel a csirkecombbal ez a celebbé avanzsált fiatalember, mikor ott a tányér mindjárt a tepsi mellett :

Persze megfordult a fejemben az is, hogy úgy lekötötte figyelmét a fotózás, hogy nem vette észre, hogy az asztalon eszik és nem a tányéron.

Én nem tudom mi volt ez a fiatalember mielőtt ilyen híres ember lett, de kétségtelen, hogy azzá vált ha egyszer konyhaújságok keresik meg, hogy ugyan főzzön már valamit. Persze a világ kicsit megváltozott körülöttünk, mint az alábbi kép is mutatja:

Végezetül ha már ott volt a kezemben a telefon lefényképeztem az egyik index sarkát is, szerintem olyan jól mutat a papírral együtt. Illik egy vizsgákról szóló íráshoz. Már már súrolja egy művészfotó színvonalát. :)

És most már tényleg végezetül ajánlok egy kis néznivalót innen az Egyetemvárosból is. Az elmúlt hétvégén a baráti társaságok egy közös főzést rendeztek a szökőkút mellett, ezekről tett fel egy dunaújvárosi fiatalember képeket a Net-re. Gondolom nincs kifogása az ellen ha a Morgómedve olvasói is láthatják, hogy a vizsgaidőszak ide vagy oda, vidám élet van itt minálunk.

https://picasaweb.google.com/pez.duf/bof

2 komment

Címkék: Egyetem Baráti társaságok

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr55182092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KLÁRI 2011.06.13. 21:30:38

Aznap tekertem arra, s nem tudtam mi ez nagy zene-bona, móka/kacagás!!! Végig görgettem a képeket.... hátha a háttérben megpillantom magamat. Meg is álltam.... de közelebb nem mentem... pedig biztosan engem is megkínáltak volna (?) Legalább most megkaptam a választ a fel sem tett kérdésemre!!! MORGÓ!!!! Nem tudsz (te sem) hibázni!!!!

Morgomedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2011.06.14. 21:49:33

Egyébként tényleg jó buli volt.:) Most szombaton is volt főzés, most babgulyás volt, nem maradtam éhen és szomjan.:) Este szakestéllyel zártuk a napot.
süti beállítások módosítása