HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Változások a Google mail-ben

2013.08.21. 16:48 Morgó Medve

Bizonyára létezik valamilyen kommunikációs szabály amely kimondja, hogy nem jó sokáig változatlanul hagyni valamit, mert a felhasználók szellemileg eltunyulnak. És bizony a változtatásokra hajlamos a Facebook és a Google is. Sőt, az iwiw is. Igaz ők csak egyszer változtattak, azzal viszont elvadítottak sok embert, leginkább a középkorosztályt. Jó elismerem, ebben vastagon benne volt a Facebook előtörése is.

Pillanatnyilag a Google mail (gmail) új levélíró felülete az, amelyet "végigvernek" rajtunk felhasználókon. Egy ideig nem volt kötelező ez a felület, lehetett maradni a régi mellett is, most viszont már csak ezt lehet használni, ha tetszik, ha nem. Hát nekem nem nagyon tetszik, de nincs mit tenni, be kell törni. Természetesen  minden megoldható ezzel is, csak még rá kell jönni hogyan. A külső megjelenés sem mindegy manapság, hát nekem ez az új külső olyan katonás, sarkos, a szemet nem igazán gyönyörködteti. Mivel azonban a Google elég nagy tárkapacitásokat ad, az ember nem sértődik meg, nem pártol át máshová hanem igyekszik megtanulni az új módit. Mint jelen esetben is. És ezt tudták azok is akik belevágtak ebbe az új felületbe. Nincs tehát semmi baj. Morgunk meg prüszkölünk, de maradunk és igyekszünk megtanulni.

2 komment

Címkék: Morgás

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr955469821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajgerpeti 2013.08.24. 12:05:50

Engem nem nagyon zavar az új arculat. Sokkal jobb viszont a hatalmas tárhely, mivel nem nagyon kell a családi és egyéb képeket átméretezni a tovább küldéshez.
De nem ezért írok most, ez csak egy ürügy a megszólaláshoz. Szoktad e nézni egyetemünk honlapját, hogy milyen változások vannak? Az hogy van rektorunk második nekifutásra az örvendetes. De hogy milyen személyi változások az már helyenként elgondolkodtató! Mivel ezt esetleg többen is olvassák rajtam kívül nem akarok senkit név szerint megnevezni, nehogy nekem essenek.
De az aranyoklevelek átadásánál az egyik felszólaló keserűen megjegyezte: nagynevű elődje, egyetemünk alapító professzora forog a sírjában, az új vezető kinevezése után!

Morgó Medve 2013.08.26. 18:38:48

Néha néha benézek a honlapra, túl sok változás nem szokott lenni. Most benéztem, láttam a rektori köszöntőt kicserélték. Én azért bizalmat szavazok az új rektornak, 30 éve ismerem, én már 10 éve itt voltam amikor "ők" jöttek, itt kezdett tanársegédként. Szerényen és barátsággal állt hozzánk, itt lévőkhöz. Ezt megőrizte a későbbi évtizedekben is. Mi meg szeretettel fogadtuk őket, segítettünk ahogy tudtuk. Érdeklődéssel kísérem tevékenységét. Az aranyokleveles felszólalót is megértem valahol, idősebb emberről lehet szó akiket az emlékek jobban hatásuk alá vonnak, meg nem is ismerheti az elmúlt évtizedeket amik az univerzitás jegyében teltek el. Hozzáállásomat nem motiválja semmi, nyugdíjas vagyok 2 éve, nagyon ritkán fordulok elő az egyetem épületeiben. Nem is szeretek oda menni, ha tehetem kerülöm. A szökőkútnál, a kollégiumoknál meg a menzán annál gyakrabban előfordulok, de ez már más tészta.
süti beállítások módosítása