HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

TV nélkül is van élet

2006.08.24. 18:22 Morgó Medve

Nem, nem aprítottam fel a család TV-készülékeit pedig talán nem is lenne rossz ötlet. Hetek óta nincsen semmi néznivaló, illetve egyszer van de akkor is elszúrom.

Ma megtehettem volna hogy a rönk- és csilletolók honlapján azután a mondat után, hogy "Akkor lássuk a medvét!" beírtam volna, hogy "Haha, de nem a Morgómedvét!" és rá tettem volna egy linket a blogomra és mindjárt nőhetett volna a nézettségem. De ellenálltam a kísértésnek. Emberi nagyságomat azért is sikerült megőriznem mert aki ma elfogadta volna a meghívást azt látta volna csak milyen tökéletlen vagyok ezzel a szerencsétlen Jób lázadásával. Hát ez nem az az alkalom volt amikor nagyon oda kellett volna csődítenem a tömegeket. Nem is tettem. Na jó, azért volt bennem önmegtartóztatás is. :)

Visszatérve a TV műsorokra, nem igazán kötnek le mostanában, soha nem gondoltam volna, hogy egyedül a Viasat(3)-at fogom nézni azt is csak a Benny Hill meg a Nevess csak! miatt. A fő csatornákat egyszerre szoktam kijelölni a Teleholdból a szobában, balkonon vagy a telken hasalva, aztán jönnek a mellékcsatik úgymint Spectrum, Discovery, VOX, 3Sat, ilyesmik. Azokat mindig aznap a... khm, khm hogy is mondjam már hol, dehát ugyis tudja mindenki mit kínzom én itt magam. :) Szóval ott szoktam átnézni és kijelölni mit nézek meg aznap. Ha elfelejtem bevenni a Guttalax-omat akkor még belenézek az állandó telepítésű német viccgyűjteménybe is, a Playboy adta ki, semmi erotika, illetve van csak rajzolva és szolíd. Bájos kis viccek vannak benne, egyet naggyorsan el is mondanék, hogy érzékeltessem szolídságát és visszafogottságát: a tejesember mint minden nap most is becsenget az ajtón, a nagyságos asszony kinéz az az ajtón és sietve mondja, hogy "ma nem kérek semmit!" Tejet sem? - kérdezi megrőkönyödve a tejesember. :)) Ha-ha-ha. Hát ilyesmik vannak benne, szolíd polgári humor.

Szóval a kínálat többnyire régi filmek hangzatos sorozatnév alatt mint pl. Pikoló világos, és elég gyakran ugyanazt ismételve. De van más oka is, hogy leszoktam a TV-ről. Ez pedig nem más, hogy Mályiban egy rozzant, apáméktól örökölt feket-fehét TV képviseli a high-tech-et. Dehát csak égi adók foghatók m1, TV2, RTL klub, így aztán nem sokat kell szenvednem a színek hiányától.

Itthon meg a nagy felújítás után elkerült a TV a számítógép mellől a hátam mögé, nem igazán kényelmes nézni a hátam mögött, igy aztán be sincs kapcsolva. Jótékony hatásait már érzem, nyugodtabb vagyok, kiegyensúlyozottabb, jobban alszom, munkabírásom nőtt, vérnyomásom csökkent, kisebb az esélyem a gutaütésre, van még életemnek egy fontos szegmense, ott azért hosszabb tesztelési időre van szükség.:)

Úgyhogy ajanlom mindankinek a Beny Hillt, a Nevess csak! sorozatot. Ha lehet ne nézzünk hírműsorokat, stúdióbeszégetéseket, ha hírekre van szükségünk olvassunk ujságot, hallgassuk meg a rádióban. És hallgassuk Interneten a Club997-et. Amerikából jön, jó zene, kevés szöveg, diszkrét szellentések. Holnap itt folytatom.:)

Szólj hozzá!

Címkék: TV

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr925181238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása