HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Somogyizás és Mortimerezés

2007.03.04. 21:23 Morgó Medve

Szombaton reggel kivételesen néztem a kincstári TV-t. A műsorvezető a híres színésznőt G.B.-et látja vendégül férjével Somogyi Istvánnal együtt. Velük van pici babájuk is. A teljes család megjelenése a nyilvánosság előtt a családi béke meglétét hivatott hitelesíteni ország-világ előtt amit a bulvárlapok másféleképpen írtak le a közelmúlban. A műsorvezető többször emlegeti csak úgy lazán Somogyinak a vele szemben ülő egyébként hellyel-közzel szakmabelinek is tekinthető riportalanyát. Persze, hiszen tegeződnek is.

Bántja a fülem ez a somogyizás. Szegény Bubik István jut eszembe aki sokkal kevesebbért "osztotta ki" a riportert szintén a reggeli riportműsorban. Ugyanis amikor a riporter valamiképpen Pistának szólította, nem is szólította, hanem inkább valami ilyen szövegkörnyezetben, hogy "...hiszen sokan tudják, hogy Bubik Pista...stb." szólott róla, Bubik István azzal kezdte válaszát, hogy "először is Maga ne Pistázzon itt!". Meghűlt bennem nézőben a vér. A riporter nagynehezen szóhoz jutott és folytatta a riportot de gondolom máig sem feledte el. Én egyébként nem helyeseltem B.I. vislekedését, túl szigorúnak találtam abban az esetben felhorkanását. Visszatérve szombat reggelre nem csodálkoztam volna ha a riportalany is egyszer csak kikérte volna magánat ezt a somogyizást. Dehát nem kérte. Igy aztán V.I. továbbra is kovácsozni, halászozni, kepesezni fog.

Aztán itt van ez a Mortimerezés. A sajtó már kisérletet sem tesz, hogy normális nevén nevezze egy per vádlottját. Mindenkinek nagyon tetszik ez a Mortimer név, az írott és elektronikus sajtó munkatársai is versenyt mortimereznek. Volt nekem egy ismerősöm. Kisdzsónak hívtuk. Ha ő lett volna aki Józsikát (mert a sajtó józsikázik is) átszúrja akkor most például ilyen modnatokat hallhatnánk: "Kisdzsó az ítéletet túlzónak tartja", vagy "Kisdzsó megnyugodott az ítéletben". Jaj, mi van itt? Ezt tanítják a millió kommunikációs szakon? Vagy én vagyok egy konzervatív őskövület?

5 komment

Címkék: TV

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr335181361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klarissz · www.klarissz.blogol.hu 2007.03.07. 19:27:41

Nem értem én a médiát! Egyre kevesebb cikk, riport szól a valós művészetről. Egy jól eljátszott szerepről. Pedig igenis vannak remek szinésznők és szinészek kis hazánkban. Szívesen olvasnék inkább arról, nem pedig G.B. újabb pasiügyeiről. NA meg ott van a kedvencem: Tünci!

Ismeretlen_26298 2007.03.07. 22:56:03

Tudod szerintem is vannak remek szinészek meg szinésznők de egy Megaizével szerintem nagyobb fesztivált lehet csinálni sms özönnel meg egyebekkel így hát marad az továbbra is. Egyébként ki a csoda az a Tünci? Én még Dundikánál tartok.

Klarissz · www.klarissz.blogol.hu 2007.03.08. 16:39:35

Nem hallottál Kiszel Tünciről? Lehetetlen....akkora tehetség, hogy na! Csak nem tudom, hogy miben?

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2007.03.09. 17:44:58

Naja, így már tudom ki ez a Tünci.:) Láttam képeket is mikor lerohanta Gina Lollobrigidát az Operabálon néhány éve, meg hallottam a bugyigyűjteményéről is.:) Meg Donatelláról is.:) Úghyogy képben vagyok.:)

Klarissz · www.klarissz.blogol.hu 2007.03.09. 20:24:43

Na ugye! Látom Te is nagy rajongója vagy, csak titkolod...
süti beállítások módosítása