HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Kommentek

2014.04.08. 08:35 Morgó Medve

Azért ennek az átköltözésnek van több hátránya is, ezek egyike a kommentelés megnehezülése. A régi helyemen ha valaki úgy gondolta, hogy hozzászól az írásomhoz egyszerűen klikkelt egyet és már írhatott is. Itt meg regisztrálni kell, vagy ha már korábban regisztrált az ember akkor belépni. Szóval macerás.

Aztán a másik, hogy oldalt megjelennek a legfrissebb kommentek, de ebben sem tudok rendszert felismerni. Ennek működését én úgy tudnám elképzelni, hogy a legfrissebb felülre kerül, aztán a többi tolódik lefelé míg el nem tűnik. De nem így van. Ha valaki ír és én arra válaszolok az enyém kerül legfelülre, az övé meg eltűnik. Vagyis csak az én válaszaim olvashatók, ami egyrészt nem mutat jól, másrészt pedig nem is logikus.

Sajnos azonban ez sem teljesen így van, mert amikor a börtönökről írtam akkor az egyik kedves kommentelő a sok közül a másikat - már bocsánat - hülyézte le és én akkor hiába írtam néhány "töltelék" kommentet, hogy eltüntessem a kommentek közül, még sokáig ott maradt. Eltüntetni meg azért szerettem volna mert ha valaki felületesen olvassa a leírtakat akár azt is gondolhatja, hogy a kedvezőtlen minősítés nekem szól. Mint ahogy először én is azt hittem.

A hétvégén megnéztem a beállításokat, sajnos erre vonatkozólag nem láttam beállítási lehetőséget, úgy hogy a dolgok sajnos egyelőre így maradnak. Egyet tehetek, nem válaszolok rögtön, kivárok, hogy mások is lássák már a főoldalamon, hogy új komment érkezett. Tehát a későbbi válaszomat senki ne tekintse udvariatlanságnak.

2 komment

Címkék: Egyebek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr855984886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A.N.R. 2014.04.15. 09:17:38

Szerintem nem a legfrissebb kommentek vannak ott oldalt, hanem a legutóbb kommentelt 5 bejegyzés, és ezeknek mindig a legfrissebb kommentjét mutatja. Tehát, ha sok komment van egy bejegyzéshez, akkor az sokáig ott lesz legfelül de mindig a legfrissebb kommenttel, alatta meg egy másik bejegyzés, amit mondjuk legutóbb tegnapelőtt kommentelt valaki. Nem tudom, érthető-e, ahogy leírtam :), remélem, igen.

Morgó Medve 2014.04.15. 10:12:44

Köszönöm, azt hiszem érthető és igazad van, köszönöm. :)
süti beállítások módosítása