HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Megnéztem a csilletolókat

2006.08.03. 14:53 Morgó Medve

Tegnap este kinéztünk Királdra ahol ma reggelre virradólag éjszakázott a társaság. Kellemes jó hangulatban találtuk õket. Éppen fõtt a bográcsban a pörkölt amit én egyszerûen csak lepaprikáskrumpliztam, de megkóstolván megállapítottam, hogy tényleg pörkölt csak a köret is benne van már. Vagy a másik verzió, hogy paprikás krumpli, csak nem kolbásszal hanem hússal. A lényeg egyébként, hogy igen finom volt. Én azért némi visszafogottságot tanúsítottam, aztán itthon kiegészítettem egy kis kolbásszal csak úgy állva naggyorsan.:)

Láttam bimbózó szerelmet, bölcsész lányt aki a trikókat színezte egy társával együtt. Mondták, hogy majd az enyémet is kiszínezik, én meg mondtam hogy jó majd felveszem, hogy jobban kifeszüljön, erre õk meg hogy nem jó mert sokkal több festék kell. Ebben maradtunk. :) Ahogy elnéztem egyetemünk 5 kara volt pillanatnyilag képviselve.

Egyébként egy elõnye van, hogy nem voltam ott az indulásnál, én sem úsztam volna meg a trikóban való csilletolást. Hát szép látvány lehettem volna, a legnagyobb trikót kaptam de igy is vagy 3 számmal kisebb. :)
Beszéltem egy fiatalemberrel aki az Egészségtudományi karunkon tanul képalkotó diagnosztikát, elõször azt mondták, hogy védõnõ. :) A volt valétaelnök biztos kézzel vezényli a csapatot társával együtt. Kicsit féltem õket mert a közúton tolják a csillét nehogy egy kanyarban beléjük szaladjanak dehát maximum ez az amit ebben az ügyben tehetek. Egyik tanítványom kicsit fáradt volt, láthatólag jobb szinben lett miután elidõzött a mellékhelyiségben. Találkoztam végzett geofizikus hallgatóval aki szinten tolja egy kicsit a csillét. Jó barna volt, Szenegálból jött haza, ja így könnyû. :) Úgy láttam mindenki jól van, jó hangulatban.

Sokat emlegették Vadnát ahol elõzõ este a falusiak gulyással, süteménnyel fogadták õket, a helyiek hazai borukat hozták pedig ahogy hallom nagy zuhé volt. A polgármester úr családjával együtt és persze a helyiekkel várta a társaságot, a falu határától 4 biztonsági ember biztosította a csille útját. A faluban ki volt plakátolva hogy jönnek majd a csilletolók. :) Ugyhogy nagyon kellemes benyomásaik maradtak, sok szeretetet kaptak ebben 600 lelkes szép kis bányász faluban. Az uton is sok szimpátia megnyilvánulással találkoznak, autósok integetnek, korábban itt végzettek hideg söröket szednek ki autójaikból csak úgy utolérve õket, egy hölgy a jégkrémevést szponzorálta a csilletolást, elég gavallérosan.:) Én nem tudom mennyibe kerül ma egy jégkrém, nekem az tiltott "gyümölcs", igaz a sör is de az azért kell. :)
Na szóval maradt még azért ebbõl a soronkivüli szponzorációból bõven a következõ napokra is. :)
Aztán mint már korábban is irtam várhatóak kedvezõtlenebb megnyilvánulások is. Volt is egy barom, jobb szót nem találok, igaz nagyon nem is keresek mert tényleg az lehetett, szóval volt egy barom aki a 2 elemijével (gondolom 16 éves korára sikerült megszereznie) elég durván nyilvánult meg, ez egy 5 percre azért visszavetette a hangulatot. Magunkfajta ember azért nincs ehhez hozzászokva. De hálistennek a kedvezõ benyomások száma jóval több ezért a hangulat is - úgy láttam - jó.

Igértek fényképeket, ha megkapom felrakom majd és megírom az URL-t.
A rönktoló erdészek már Győrben vannak, ők 290 kilométert tesznek meg és 2 nappal korábban indultak. Drukkoljunk nekik, hogy jó idejük legyen. :)

Szólj hozzá!

Címkék: Selmec

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr185181219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása