HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Szalamander es viccgyűjtemény

2006.08.20. 08:09 Morgó Medve

Gyönyörűszép napos idő van, ünnep. Kicsit tovább tudtam aludni mint szoktam, meg valahogy feldobbottabb is vagyok mint szoktam az utóbbi időben. Elképzelhető, hogy ebből olvasóim is érzékeltek valamit. Hát ez most elmúlt, isteni blogíró hangulatban vagyok ami általában csak akkor szokott rámtörni ha például egy rendesebb szelet császárszálonnával teletömöm magam mondjuk lila hagymával és jófajta sörrel egyengetve a fentiek útját lefelé. De nem rontja blogíró hangulatomat egy vadpörkölt sem, végre már vörösbörral mert trehányságomból kifolyólag újabban sört ittam a vadakhoz is. Szinte le sem merem írni mert minden gasztronómiailag valamelyest igényes ember hátrahőköl ilyen barbárság olvastán. Hát kicsit lefoglaltak ezek a lelkes ifjak a csilléjükkel meg rönkjükkel, Istenem de szeretem őket. Így aztán nem volt időm borospolcok körül ólálkodni, le-levéve egyet a polcról.

Szóva köszönöm jól vagyok. :)

Ezzel a vicc akcióval viszont nem volt nagy sikerem. :)

Ez nyilván azt jelenti, hogy a olvasóim humor iránti igyényét tökéletesen fedezi a Morgómedve olvasása.:) Nem kellenek nekik holmi kiagyalt viccek és egyéb pótlékok, a tiszta eredeti humor az igazi, aminek születéséért én azért jelentős áldozatokat hozok. Gondoljunk csak a császárszallonnákra, vadpörköltekre különféle sörökre. :)

Azért egyvalaki kérte a viccgyűjteményt is. Már végzett vagy 2 szakot a fiatal kolléga, én is tanítottam több féléven keresztül, nyugodtan mondhatom barátságban vagyunk, ha erre jár mindig van ideje beugrani hozzám. Biztosan nem haragszik meg ha beidézem levelét.

"Kedves Morgómedve! :)
Szeretném megrendelni az 5 részből álló viccgyűjteményt, akciós áron (pl: egy vágott sörért Selmecen?)! Maradok olvasója!
GyP"

Hát nem megható? :) Ingyen ajánlom de még egy-egy vágott sört is bedobunk Selmecen szeptember 8-án mert akkor lesz ott a minden évben megrendezendő Szalamander. Mert mi minden év szeptemberében oda szoktunk menni 3 napra. Első nap koszorúzunk, felvonulunk, másodikon kulturprogram szokott lenni, harmadik napon jövünk haza, útbaejtve a zólyomi restit ahol kiváló knédlit lehet enni legalább háromféle módon elkészített hússal és jó sűrű zafttal. Egyébként rajtunk hallgatókon kivül szoktak még oda jönni mások is innen kis hazánkból, úgy négyszázan.:) Délután majd összedobok egy honlapocskát ezekből a selmeci képekből és megírom hol van.

Gondolkodtam azon is ne töröljem-e ki a Péter szignóját, dehát azért legalább itt a karon mindenki ismeri a sztorit miszerint a felvonulás után Péter barátom vitte az elég súlyos egyesületi zászlót vissza a szállodába és hát Selmec elég lejtős, Pétert meg csak vitte-vitte lefelé a zászló. Tudni kell, hogy Selmecen sok helyen a villanyvezeték az ablakok alatt fut. Az én Péter barátom meg kaszált a zászlórúdal ezek között a vezetékek közott, helyenként mint a villamos áramszedője csúszott rajtuk. Ment Péter ment, vitte a súly, én meg csak rohantam utána könyörögve, mondjuk a 120 kilómmal ez elég komikus látvány lehett, szerencsére éngem is vitt lefelé a súly, hogy "Jaj Péter, vigyázzon már egy kicsit. de ő csak ment és ment, én meg már láttam lelki szemeim előtt a Blikk címlapját, hogy "Gyilkolt a Szalamander!!". Gőzöm nem volt milyen egy zászlórúd felépítése mennyi a fa és mennyi a fém, és ezek hogy helyezkednek el egymáshoz képest. :)

Hát Kedves Péter Barátom, a vicceket küldöm még ma, a vágott sört természetesen megisszuk, ilyen sört úgyis csak ott tud inni az ember. :) És köszönöm érdeklődését a viccek iránt, ha Maga nem kéri ez a mai blog másról szólta volna. :)

Szólj hozzá!

Címkék: Selmec

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr265181232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása