HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Konferencia

2006.10.01. 10:25 Morgó Medve

Gyönyörűszép napfényes idő van Miskolcon, de múlt hétre sem panaszkodhatom, Balatongyörökön is szép időnk volt ahol mint korábban jeleztem konferencián voltam. Jó ide évenként visszamenni. A résztvevők 95 %-a mindig ugyanaz, aztán vannak újak is és vannak akik "lemorzsolódnak", van aki csak egy-két évet hagy ki, van aki végleg elmarad.

Az újak között különös figyelmet szoktak kapni a hölgyek. Ez egy alapjában véva férfi szakma, ebből kifolyólag a meghatározó a férfi nem, és persze nagy becsben van az a néhány hölgy aki eljön ezekre a konferenciákra. Különös esemény ha olyasvalaki érkezik akit még soha nem láttunk. Ilyenkor a férfinép között némi izgalom tapasztalható, visszafogottan ugyan de meg-meg nézik az illető hölgyet. Idén is volt alkalom a pusmogásra és az ezt követő elismerő pillantásokra is. :)

Az előadások érdekesek voltak, bár mintha most kicsit szellősebb lett volna a konferencia, csúszások sem voltak. A szálloda konyhája igazán kiváló, akik gondoskodtak rólunk igazán nagy szeretettel és szakértelemmel csinálták ezt. A séf is a helyzet magaslatán volt, rablóhúsainak ízére még most is emlékszem. Én is megpróbálkoztam úgy összeválogatni a menűmet, hogy azért ne szedjem vissza azt amit nagykeservesen kell majd leadnom úszással.

Ha már itt tartunk, reggelente lehetőség lett volna úszni is dehát az ember ismerősök körében mégsem szívesen mutatkozik fürdőnadrágban, nem beszélve a szállodai személyzet alapvetően nődolgozóiról, akik nyilván még ha futólag is megcsodálták volna imponáló méretű pocakomat. :)

Tegnap újra bográcsozás volt, a Csilletolás támogatói és a csiletolók találkoztak egy jó hangulatú pikniken. A gulyás príma volt, a sör is jól csúszott rá.

Kicsit sótlan lett ez a mai beírás, elismerem. Igaz voltam már jobb passzzban is. Talán majd holnap.:)

2 komment

Címkék: Konferenciák

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr905181269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_39292 2006.10.01. 15:08:45

Jövő héten nekem is kezdődik a torna, pár éve járok oda, de azt tapasztalom, hogy nem szabad abba hagyni, sokkal nehezebb újra kezdeni pár, valamilyen hatásos indokkal elbliccelt óra után. :-))))

Morgomedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2006.10.01. 20:16:09

Hát bizony tényleg így van, elszoktam ettől a még el sem kezdett úszástól, de azért kedden folytatom. Hétfőn nem tudok menni, rengeteg dolgom van. Ugyhogy igazad van, teljes mértékben. :))
süti beállítások módosítása