HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Megvettem az ajándékokat

2006.12.24. 12:20 Morgó Medve

Hát megvolt a bevásárlás. Én ennyi embert még nem láttam sem a Média Marktban sem a Corában. Az emberek vittek mindent. Persze én sem maradtam ki, én is megvettem a vízforralómat, meg ha már ott voltam egy uj fejhallgató-mikrofon párost is, szinte ingyen adták, nem tudtam kihagyni. Én ugyan messengert nagyon ritkán használok, skype-ot is de zenét annál gyakrabban. Ez az új kicsit modernebb, dizájnosabb is mint a régi, hadd írigyeljék a hallgatók mikor benéznek hozzánk ezért, azért.

A Corában üdítő szinfolt volt egy keresztény kórus szereplése, 6 leány és 2 fiatal férfi énekelt egyházi dalokat. Egy magas nyúlánk nő vezényelte őket. A kevés számú énekest látva elméláztam, hogy hol lehet a határ? Vajon mennyi a miniális kórustag ahol már szükség van karmesterre? Gondolom egynél nem kéne, talán kettőnél sem. Mint láttam hatnál már igen, hiszen volt. Maga fellépés és a helyszíne nekem azt sugallta, hogy "...emberek, hagyjátok a csudába a fogyasztói társadalom által felkínált bóvlit, üveggyöngy ez mind, énekeljetek inkább, dicsérjétek az Istent!". Osztogattak olyan kis füzeteket is, beleolvastam, nyelvtanuláshoz is kitűnő, egyik oldalon angolul, mellette a másikon magyarul van ugyanaz a szöveg. Egész jó tükörfordítás. El is hoztam néhányat, jó lesz a hallgatóimnak. Persze ehhez mondjuk vagy 300-at kellett volna elhozni de ezt már feltünés nélkül lehetetlen lett volna.:)

Hát így telt a mai napom. Hálistennek se fax, se email nem volt. Remélem holnap sem lesz. Ja igen, kicsit bizonytalan az Interenet kapcsolatom, hol van hol nincs. Most momentán nincs, wordpad-dal irok, bízva abban hogy visszajön. Ma már egyszer visszajött. Remélem ujra megjön. És akkor elküldöm a szerverre. További kellemes ünnepeket! :)

 

Itt hagytam abba tegnap este, ma már december 24 van, Internet egy szál se.

....

zben vendégeskedem rokonoknál, itt van Internet, úgyhogy küldöm.

További kellemes ünnepeket, boldog Karácsonyt minden kedves olvasómnak.:)

2 komment

Címkék: Egyebek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr415181327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klarissz · www.klarissz.blogol.hu 2006.12.24. 14:48:56

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked. Békés, Boldog Szép Karácsonyt!

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2006.12.26. 10:16:17

Köszönök szépen Kedves Klarissz, talán még nem késő viszont kívánni. :) Így hát viszont kívánom Neked is. Kivánok sok örömet és boldogságot.:)
süti beállítások módosítása