HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Morgolódások

2007.04.03. 04:55 Morgó Medve

Szükségem volt egy helyi telefonszámra, beteszem hát a Telefonkönyv CD-t, beírom a keresett nevet erre kiírja, hogy a felhasznált verzió érvénytelen, érdeklődjek újabb verzió iránt. Megáll az eszem! Vajon milyen nemzetbiztonsági vagy egyéb fontos érdek fűződik ahhoz, hogy én mondjuk Szabó István miskolci lakos telefonszámát egy tavalyi telefonkönyv CD-ről tudjam meg? Miért kell nekem felkelni a gép mellől, megkereseni egy idei telefonkönyvet (mert idén nem ajánlották fel a CD-s verziót) hosszasan keresgetni a kismillió Szabó István között vaksi szememmel azt aki éngem érdekel? Mert egyébként meg beírnám a nevet meg utcát oszt jónapot ahogy mostanában szokták mondani.

Mitől véd engem a CD-t kiadó cég? Hogy egy egy éve megváltozott telefonszám miatt helyrehozhatatlan károk érnek és ezért őket teszem majd felelőssé? Ha ráírják, hogy enyém a felelősség, a dolog meg lenne oldva. De ez butaság, hiszen vannak itt 2-3 éves telefonkönyvek is, igaz más megyéből. De így? Na ezt mondja meg nekem valaki, miért is jár le egy telefonkönyv CD egy év múlva!

Persze tudom, ott az Internet. Hát igen, ott van de ezen a CD-n sokkal jobban lehet keresni mint a T-com oldalán. Na mindegy ez van, ugorjunk!

Vettem TV- műsorujságot. Teleholdat. Ujabban nem szoktam mert nincs mit nézni. Na ma sem sötéten villoganak a képernyők a lakásokban, van azon minden. Győzike, Balázs show, Mónika show, Soma művésznő hatalmas műhímtagokkal, na szóval műsor van. És persze az állandóan visszatérő filmek, pl. ujabban Isten hozta, őrnagy úr! úgy 2 hetente, aztán Kárpáthy Zoltán, Magyar nábob, Kőszívű ember fiai stb.stb. Eleinte az ember - már aki nagyjából értett németül - átment az RTL II-re, VOX-ra, 3Sat-ra, Sat1-re. De hol vannak már ezek is? Helyettük Story TV, fitness csatorna meg egyebek jönnek. Az RTL-Planeta orosz adó még megvan de szerintem nem sokáig. Szerintem valahol már készülnek az újabb bugyuta műsorok amiknek kell a hely a csatornakiosztásban. Aztán csodálkozunk ha emberek dőlnek be az április elsejei viccelődéseknek. Hát így állunk. Na, nem morgok itt tovább, lassan készülődni kell dolgozni.:) Kellemes napot meg hetet. :)

5 komment

Címkék: Morgás

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr565181373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klarissz · www.klarissz.blogol.hu 2007.04.04. 11:48:48

Sajnos egyre alakulnak új és újabb csatornák, no meg szűnnek meg. És a műsorok! Valahogy ami magyar, az egyszerűen rémes. Hol van már egy olyan szórakoztató, vidám sorozat, mint a 'Miért épp Alaszka?' Volt mondanivalója, humora. Marad a Barátok közt ahol már mindenki mindenkinek a kedvese volt. Addig tart a sorozat, míg a lehetőségek el nem fogynak?

bikfic 2007.04.04. 23:49:56

A Barátok közt sose volt magas színvonalú, de most már egyre borzalmasabb. Klaudiának például annyi szörnyű ötletet írnak a szerzők, hogy hogyan maradjon a megtalált lánya közelében, hogy ilyenek a való életben eszébe nem jutnának senkinek.

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2007.04.05. 12:56:18

Örömmel jelenthetem, hogy ha valaki nem látta volna százhúszszor a Kőszívű ember fiait most megnézheti majd a hétvégén. Nem csalódnék ha a műsoron lenne a Kellemes húsvéti ünnepeket c. francia film is Belmondóval. Ami egyébként egy nagyon jó film csak már a könyökömön jön ki. Még nem láttam a műsorujságot. A masik sorozathoz nem tudok nagyon hozzászólni bár ha itt mindenki mindenkivel talán érdemes lett volna néznem.:) Egyet tudok: a kereskedelmi tévék versenyeznek és ebből nem biztos, hogy a színvonal kerül ki győztesen.:( Sőt biztos, hogy nem.

Völgyes Lajos 2007.04.05. 20:27:43

Kedves Hozzászólók. Húsvét hétfőn a Duna TV-én este 8-kor Miklósa Erika koncertje lesz látható felvételről a MÜPA-ban ( Művészetek Palotája)februárban felvett áriaestjéről. Egy szenzációs máltai bariton ( az új leendő Pavarotti)és egy olasz basszus volt a művésznő két meghívott vendége. Én, a feleségem valamint két lányom az egyik legjobb helyről -a MÜPA hangversenyterem 13-dik sorában ülve- élőben hallottuk ezt a csodálatos ária estet. A műsor végén állva tapsoltuk a ráadást kb. 10 percig. Szenzációs volt a műsor, amit a TV nem tud visszaadni, az a hangversenyterem csodálatos akusztikája, de ennek ellenére mindenki számára emlékezetes élményt fog nyújtani. Javaslom minden operabarátnak és műkedvelőnek ezt a kb. másfél órát, mindegy hogy a többi csatornán mit fognak sugározni. Ezt nem fogja semmi felülmúlni. Üdv: Völgyes Lajos

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2007.04.06. 06:36:41

Kedves Lajos, én ugyan nem igazán élvezem az operát, de azt hiszem én is belehallgatok majd. Köszönöm a javaslatot.:)
süti beállítások módosítása