HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Madaras József

2007.05.08. 22:29 Morgó Medve

Most ért véget Lugossy László kiváló filmje a "Köszönöm megvagyunk". Láttam ugyan este mikor a www.port.hu-n megnéztem a műsort (mert műsorujságot régen nem veszek már) de úgy gondoltam láttam már eleget, nem kapcsolom be a TV-t. Aztán most este nézelődtem a csatornákon van-e valami néznivaló és akkor akadtam erre a filmre. Dolgoztam, de félszemmel néztem is. Miért is írok róla?

Hát azért mert tán vagy 2 hete volt egy műsor Madaras Józseffel, aki egy súlyos betegség után már nem képes szinészként dolgozni, talán agyvérzése volt, de nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy már nem emlékeztem  a szerepeire, a tehetségére, a szinészi nagyságára. Hát ma megnézhettem. Nyakó Julival kiválóan alakították a párt, akiket a szükség sodort egymás mellé, és akiket néhány éve már az égvilágon semmi sem kötött a egymáshoz. Mindketten rabnak érezték magukat akik nem szabadulhatnak már egymás fogságából. Elviselhetetlen élettársi kapcsolatuknak lehetünk tanúi, amiből aztán az asszonyka gyógyszerek beszedésével próbál szabadulni. De szabadulni sem könnyű a bolodogtalanságból. Nagyon is meg kell küzdeni a szabadulásért. Mindenesetre az orvosok megmentik, és az élet megy tovább. Ugyanolyan boldogtalanságban mint addig. 

Madaras József persze kiválóan alakította a szerepét. Igazi nagy szinész ő, tehetséges, nagytudású. Kár, hogy a betegség így kisiklatta az életét. De azt hiszem annak ellenére, hogy nem játszhat, boldog. Kívánok neki így a távolból is minden jót! Mindig szerettem filmjeit, ez már igy lesz ezután is.:)

5 komment

Címkék: Filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr625181389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajgerpeti 2007.05.09. 09:03:33

Öreg Morgómedve! Az idézett színész kb egy hónapja meghalt. Jókívánságaid már csak az égi színésztársasághoz szólnak.

Ismeretlen_26298 2007.05.09. 19:27:38

Kedves Vajgerpeti, igazad van. Madaras József akit egyik szerepe után én csak Tyutyukámnak hívtam (Kántor nyomoz) valóban elment április 24-én. Én már elég régen nem nézek TV-t csak hébe-hóba, naponta egy-két Híreket meghallgatok ugyan és megyei lapot is olvasok, de nem emlékszem, hogy szóltak vagy írtak volna a haláláról. Sajnálom, hogy nem tudtam róla. Igen tehetséges, nagy szinész volt, Isten nyugosztalja, nyugodjék békében.

Ismeretlen_39292 2007.05.11. 20:08:22

Igen, nagy színész volt, és nem akárki. A Nem mondhatom el senkinek c. verset senki nem tudta úgy mondani, mint Ő, de az én szememben az a küzdelem tette nagyon értékes emberré, amit a baleset ( megverték ) utáni életével, küzdelmével mutatott fel, hogy színész tudott maradni, még a beszédközponja sérülése után is. Én sem nézek tv-t, de nem is nagyon tudnék, mert már nekem nincs is, elromlott szegény, végleg, de nem számít. Nekem az origó a kezdőlapom, és így a fontosabb hírek azért a szemem elé kerülnek.

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2007.05.13. 08:28:15

Kedves Tyche, ne haragudj, hogy csak most válaszolok. Azért örülök, hogy mi legalább itt megemlékeztünk róla tisztességgel. A TV-t meg ne sajnáld, bár ilyenkor mikor nem hallottam valamiről arra gondolok mégiscsak nézni kéne. Egyébként nekem is az a kezdőlapom, bár kicsit elrontották szerintem.

Ismeretlen_39292 2007.05.14. 11:47:36

Én nem sajnálom, csak a gyerekem, de majd megszokja, hogy hülye sorozatok nélkül is szép az élet. :-)) Az Origóval kapcsolatban is igazad van, majd ezt is megszokjuk talán, mást úgysem tehetünk. :-))
süti beállítások módosítása