HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

A legkisebb morzsi gazdát keres

2009.07.25. 19:27 Morgó Medve

A nagy melegeket sikerült Mályiban töltenem. Azért a 36 C fok ott azért könnyebben elviselhető. Egyszer odáig fajult a dolog, hogy még a tóra is leballagtam. Nagy uszingálásra nem gondoltam, csupán a vízben álldogálni, nézelődni, de legfőképpen hűsölni a kellemes vízben. Egy kis meglepetés is ért, ugyanis két ifjú hölgy araszolgatott befelé a vízbe, mit tagadjam kicsit rajtuk felejtettem a tekintetemet, ez mindaddig tartott amíg egyikük rám nem köszönt, hogy "Jó szerencsét, tanár úr". Hát igen, ők azért könnyebben megismernek engem, még akkor is ha a pocakomat jótékonyan eltakarja a víz. Egyébként pont ez utóbbi miatt nem szoktam kijárni a tóra, kivételes eset volt ez is. Ezután már csak arra kellett ügyelnem, hogy úgy jöjjek ki a vízből, hogy az ifjú hölgyek éppen másfelé nézzenek.:) 

Ezzel kapcsolatban azért elárulok egy nagy titkot. A félév elején történt, hogy az egyik hallgató azt kapta balekfeladatként, hogy tanítson meg kosarazni. Tudtam, hogy ehhez azért neki kell vetkőznöm, de úgy gondoltam a balek feladat szent dolog, így természetesen elvállaltam, hogy az egyetemi kosár pályán néhány percig pólóra és shortra vetkőzve fogok kosarazni. Súlyosbító tényező volt, hogy mindezt videóra is fel kellett venni, amit aztán a balekvizsgán a vizsgabizottság is megnéz majd. Gondolom ez megtörtént népes nézősereg előtt. Én is megnéztem, hát a póló sok mindent eltakart, de mi maradjunk csupán annyiban, hogy nem mindent.:) Gondolom az 5-ös koliban mindenki látta már aki akarta, talán a koli hálón is fenn van már. Aminek azért nem örülnék.:)  

Most azonban ideje visszakanyarodni a címben megjelölt témára. Szóval az a helyzet, hogy azt hittem ezen a héten a legkisebb Morzsit elviszi új gazdája, de sajnos nem vitte. A gazdi mondta, én meg elhittem. Lehet, hogy valami közbe jött, tény, hogy szólt néhány nappal ezelőtt, hogy ha tudok segítsek már gazdát találni neki. Hát megpróbálom. Először is a Morgómedve olvasóinak hozom tudomására, hogy a legkisebb Morzsi gazdát keres. Hamarosan csinálok egy honlapot is, ahol már a gazdi elérhetősége is látható lesz. Ha valaki szeretné elvinni, vagy ismer valakit akit érdekel kérem írjon egy emailt a morgomedvecske@gmail.com címre.  Azért ez a szokatlan felhasználói név mert a Morgomedve már foglalt volt. A Morgómedve olvasóit természetesen előnyben részesítem, az igazán nagy nyilvánosság csak holnap este értesül majd róla.

Hát mit mondjak? Nem bánnám ha akadna gazdája. Valami jó gazdája. Sok azért a gazdinak is 3 kutya, nekem is. Így aztán azt kívánom minél előbb legyen szerető új gazdája. Végül nézzünk meg néhány képet amiket most készítettem amíg kint voltam:

Együtt a család.

Itt is. A legkisebb próbál felmászni.

Itt már csak nézelődik.

Jól esik a játék egy kiszuperált csatlakozó vezetékkel.

Kicsit elfárad ebben a játékban.

Ismét együtt a család. Talán utoljára.

6 komment

Címkék: Morzsiék

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr95181792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Samu 2009.07.26. 16:00:08

Aranyosak a kutyák. A tóról nincs kép? Jó lenne egy-kettő. :-)

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2009.07.26. 18:49:09

Nagy hirtelen kerestem néhány képet és felraktam ide: http://morgomedv.freeweb.hu/Blog/kepek/To/malyito.html Szép tó, a szörfösök is kedvelik.

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2009.07.26. 21:02:49

Elkészült a "promóciós" honlap a legkisebbnek, itt nézhető meg: http://morgomedv.freeweb.hu/Maszat/maszat.html Küldjétek tovább ha van kinek.:)

morvaiildiko 2009.07.27. 14:03:45

Ilyenkor nyáron mindig kettős érzés fog el, ha olvasom a blogodat. Egyrészt várom Morzsiról az újabb képeket-híreket, nyugtázom, hogy megvan, gyönyörködöm a friss képekben, a legújabb kölykökben. Évről évre még szebbek, ha lehet... Másrészt mindig aggodalom fog el, hogy vajon sikerül-e gazdit találni nekik és jó helyre kerülnek-e. Bár ahogy elnézem a legkisebbet, szép kis kölyök ez a zsemlemorzsi, kampányodnak köszönhetően biztos sikerül valakit meggyőznie neki is az örökbefogadáshoz... Szurkolok:))

Samu 2009.07.28. 22:08:09

De szép ez a tó! És milyen nagy! Köszönöm, hogy föltetted a képeket. Eddig én nem is hallottam arról, hogy ott van egy tó. Csak most, hogy írtál róla.

Ismeretlen_26298 2009.07.29. 18:20:01

Azóta már tudjuk, hogy jó helyen lesz a legkisebb.:)) Én azért biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb akad gazdája.:) Samu, örülök, hogy tetszik a tó.:) Ha nagy melegek lesznek még én is kinézek majd néha. Közben mint látod kitettem a linket a főlapra is.:)
süti beállítások módosítása