HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Spamok az IWIW-en

2012.07.02. 06:35 Morgó Medve

Az IWIW kissé hátrébb szorult újabban, finoman szólva. Egyrészt hónapok óta nem jelentkezett új ismerős, akit vissza kellett volna igazolnom, másrészt pedig folyamatosan csökken az ismerőseim száma is. Jó egy éve már hogy majdnem elértem az 1000 ismerőst amikor egyszer csak elkezdett csökkenni az ismerőseim száma. Pillanatnyilag 924 ismerősnél tartok, ami azért jelentős fogyásnak számít.

Elmondhatjuk tehát, hogy a növekedés megállt, sőt csökkenés tapasztalható az ismerőseim körében és ez elmondható magáról a rendszerről is. Elmondható az is, hogy újabban inkább bosszant mint örömet okoz ez a közösségi oldal. Ugyanis ha nagyritkán be is esik egy egy üzenet a postafiókomba arról a belépés után derül ki, hogy kéretlen levél, reklám, úgynevezett spam. Ami azért bosszantó. Szerencsére ezek küldői általában valami különleges nevű valakik, így aztán már ez akkor kiderül amikor még csak a figyelmeztető email érkezik meg a normál postafiókomba. Miután a név alapján szinte biztos vagyok benne, hogy valami reklám levélről van szó be sem szoktam lépni, megvárom amíg összegyűlik 2-3 ilyen levél és akkor törlöm őket.

Azért sajnálom, hogy így alakult. Van Magyarországon egy korosztály amelynek a konkurens közösségi oldal túl csicsás, nekik tökéletesen megfelelne az iwiw, azonban itt is voltak átalakulások, lehet, hogy ez az oka annak, hogy ez a korosztály sem igyekszik már beregisztrálni magát. Kár, mert ha máshol nem is, itt szívesen értesült az ember a barátok és rokonok életének alakulásáról. Úgy tűnik lassan ennek is vége. Történetesen én sem sokat törődöm a karbantartásával, mint ahogy sokan mások sem. Tényleg kár érte.

2 komment

Címkék: Közösségi oldalak

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr375182242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Samu 2012.07.03. 09:13:53

Igen, újabban nekem is nagyon sok üzenet jön az IWIW-en keresztül teljesen idegen emberektől, és a végén mindig kiderül, hogy reklám. Nem szeretem ezeket a küldeményeket, mert mindig olyasmit reklámoznak, ami engem egyáltalán nem érdekel.

Ismeretlen_26298 2012.07.06. 13:29:18

Engem is bosszantanak, biztos meg is lehetne oldani, hogy központilag kiszűrjék őket. Bízzunk benne, hogy előbb-utóbb megoldják.:)
süti beállítások módosítása