HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Szakestélyen a bosziknál

2014.07.11. 10:57 Morgó Medve

Ma két hete, hogy a Leányvári Boszorkák Baráti Társaság Szakestélyén voltam, amivel egyelőre le is zárultak a rendezvények, kicsit bele lehet húzni a fogyókúrába. Szeptember elejéig nincs csilis bab, nincs tarhonyás hús, zsíros kenyér, no és persze sör sem nagyon lesz. Egyébként sört én csak akkor iszom ha valami rendezvényen vagyok, itthon sohasem. Hogy mi lesz helyettük nem tudom, mindenesetre ma egy nagyobb tétel kefir beszerzését tervezem, bár egy még van a hűtőben egy egy hónappal korábbi beszerzésből. Kicsit ugyan már fel van puffadva, lehet, hogy már nem eszem meg. Ne valami hatalmas mennyiségre gondoljon a kedves olvasó az egy hónappal ezelőtti beszerzés kapcsán, úgy emlékszem kettőt vettem, abból puffadozik még egy a hűtőben. Persze ezzel a ma beszerzendő mennyiséggel más lesz a helyzet, ezt most már tényleg megeszem időben. Bár előre félek a dologtól, de szenvedés nélkül tényleg nincs fogyás. Majd időnként tudósítok mi újság a kefir fronton. Most viszont a leányvári boszorkák szakestélyéről szeretnék írni pár sort. Azért csak pár sort mert inkább a képekre helyezném a hangsúlyt, amelyeket leginkább a Facebook-ról szedtem le. Bízom benne, hogy az ifjú hölgyek nem veszik tőlem rossz néven ezt a publicitást.

A baráti társaság egyébként 3 évvel ezelőtt alakult. Én kezdettől fogva nagyon drukkoltam nekik, és drukkolok most is. Úttörőnek lenni soha nem volt könnyű, gondolom most sem az. Tehát egy viszonylag fiatal baráti társaságról van szó. Az írásom elején megadtam a linket ahol megnézhetjük őket, javaslom nézzünk be, hogy jobban megismerhessük őket.

A szakestély 8-kor kezdődött, igaz erről engem és még jó néhány résztvevőt elfelejtettek értesíteni és 7-re mentem, ami nem volt baj, mert így kérhettem a lányoktól néhány vékonyabban megkent zsíros kenyeret. Ezeket azonmód be is nyomtam nehogy elkeveredjenek, őket meg megnyugtattam, hogy amit most megeszem azt már nem fogom megenni a szakestélyen, úgy hogy csak kenjék nyugodtan tovább ezeket a kímélő zsíros kenyereket. 8-kor tényleg elkezdődött a szakestély amely tisztségátadó volt, azaz a régi elnök és majordomus adta át a tisztségét az újonnan megválasztottaknak. Balra az új tisztségviselők, jobbra pedig a korábbiak láthatók. Az elnökök mindkét képen tőlünk jobbra állnak.

lbbt9.jpg

A most megválasztott tisztségviselők még egyszer. Mögöttük az elnöki asztal látszik:

presidium.jpg

Következzék két kép a szakestélyt megelőző percekről. Háttérben a hármas kolesz:

lbbt1.jpg

 Itt már tornasorba rendeződve:

lbbt8.jpg

A szakestély egyébként nagyon jó volt, egy rövid felszólalás erejéig én is szót kértem, ezúttal a komoly felszólalások között. Megköszöntem a meghívást és gratuláltam az új tisztségviselőknek. Biztosítottam a boszikat változatlan rokonszenvemről, meg  hogy drukkolok nekik, hogy egyre biztosabb lábakon álljanak ebben a  csupa férfiakból álló baráti társaságok tengerében.

Végezetül összeszedtem még néhány képet amelyeknek már nincs közük a szakestélyhez de segítenek nekünk, hogy jobban megismerhessük őket.

 lbbt3_1.jpg

 

lbbt2.jpg

 

lbbt4.jpg

 

lbbt5.jpg

 

lbbt7.jpg

Ezzel a számomra is jópofa képpel köszönök el, további sok sikert kívánva az LBBT-nek az eljövendő évtizedekre. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: Baráti társaságok

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr36499103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása