HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Látogatottság

2016.01.03. 11:51 Morgó Medve

Régen a Freeblogon (amíg volt) morogtam, hogy már a statisztika sem működik. Aztán mikor megszűnt átköltöztem ide, ahol azóta is kifogástalanul működik minden, a statisztika is, mégsem voltam nagyon kíváncsi rá. Így szokott ez lenni. Ha valami nincs akkor morgunk, ha meg van nem használjuk. Amikor belépek megírni a következő részt mindig látom az utolsó néhány óra letöltéseit, ezzel megelégszem.

Aztán egy-egy érdekesebb írás kapcsán időnként felkerül a Morgómedve linkje egy nagyobb látogatottságú honlapra is, amit egyébként nem tudok kideríteni hová. Többször nekifutottam már, de nem sikerült megtalálni. Ilyenkor aztán megugrik a látogatók száma is. Ilyen volt a tényleges életfogytiglanról és a doktori és kandidátusi disszertációkról szóló írásom is.  Az előbbiben jelentős dicséreteket is sikerült bezsebelnem. Én erről akkor szoktam értesülni amikor megnő a kommentek száma és nem ismerősök írják a hozzászólásaikat.

Így volt ez legutóbb is. Indult kettővel, aztán tartott 50-ig. Mindez 3 nap alatt. A látogatottság Szilveszterkor volt a legnagyobb, ekkor 6942-en töltötték le a Morgómedvét. Ilyenkor persze nekem is több a feladatom. Egyrészt figyelni, hogy ne kerüljön ki olyan komment amely másokat, vagy valamely üzleti érdeket sértene. Ezeket az én dolgom leszedni. Ilyen ezúttal sem volt. Egy picike változtatás volt az egyikben. Aztán persze illik reagálni is ezekre a megjegyzésekre. Igyekeztem megfelelni ezeknek az elvárásoknak is. Azért örömmel állapítom meg, hogy a kommentelés mindvégig udvarias formában zajlott. Amit köszönök az íróiknak.

Essék szó még a cím helyesírásáról. Megoszlottak a vélemények, azonban úgy tűnik a helyes írásmód a szervizdíj. Tehát rövid i-vel kell írni. Én már nem javítom ki mert akkor aki a kommenteket olvassa majd nem érti miről is van szó. De ismétlem, a rövid betűs írás a helyes.

Hogy elégedett vagyok-e a blogom látogatottságával? Majdnem 10 éve mikor indult azt mondtam, hogy ha lesz legalább 20 olvasóm akkor írni fogom. Pontos számot nem írnék, de elárulom, hogy ennél jóval többen vannak. Így az új év elején alkalom nyílik nem csak arra, hogy eredményekben, sikerekben gazdag új évet kívánjak olvasóimnak, hanem megköszönöm rendszeresen megnyilvánuló figyelmüket is. :)

Szólj hozzá!

Címkék: Morgás

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr258228936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása