HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Reklámok

2008.02.01. 13:35 Morgó Medve

Kicsit sok mostanában a társadalmi célú hirdetés. Ezek egy része a gépjárművezetéssel kapcsolatban lát el bennünket jó tanácsokkal, egy másik része egészségünket kívánja megóvni és mindenféle szűrővizsgálatokra való járásra buzdít. Máskor meg véradásra, influenza elleni védőoltásra. Aztán mostanában jelentek meg a dohányzás elleni reklámok, elvétve már megjelentek a az egészségügyi reformok mellett szólók is, valamint a több biztosítós modellel kapcsolatosak is láthatók már reklámok itt-ott. És hol van még a referendum? Aztán K.K. ex táncdalénekesnő buzdít bennünket az elesettek támogatására, csak most éppen másokért szól mint 2 hónappal ezelőtt. Hát kicsit sok na, akárhogy is nézzük.

Pedig én jobban szeretem a klasszikus reklámokat, amik szellemesen buzdítanak bennünket valamely árucikk vagy szolgáltatás megvásárlására. Sajnos valami miatt ezek a reklámok viszonylag hamar lekerülnek a TV képernyőkről. Briliáns reklám volt az a Szerencsejáték-os reklám amikor egy zenekar ment az utcán, és valaki a sor végéről belógott a Lottózóba.

Vagy egy másik amit itthon nem is nagyon láttam csak a Sat1-en valamikor, amikor még nem cserélték le valami bugyuta kereskedelmi csatornára. A sorozat címe valami olyasmi volt, hogy a Világ Legviccesebb Reklámjai és a magyar reklám arról szólt, hogy egy pofa hazamegy nagy éhesen, asszony egy szál se, ráveti magát a hűtőben a legfelső polcon valamire, szépen befalja és egyszercsak tekintete rátéved a konyha asztalon heverő cédulára, melyen felesége üzeni neki, hogy etesse meg a kutyát, a kajája ott van a legfelső polcon. Természetesen valami kutyatáp reklámja volt.

Vagy itt van az amit mostanában látni. Egy férfit és egy nőt látunk a szaunában, a férfi szemmel láthatóan elbóbiskolt egy kicsit és a kamera a nőt emeli ki aki tekintetét szép lassan a férfi ágyéka felé irányítja és szeméből a csodálkozással vegyes elismerés olvasható ki, ugyanakkor azonban a mohóság is. Szinte akaratától független kezének mozdulása, biztosak vagyunk benne, hogy ő ezt a csodát megérinti, sőt megfogja, megragadja. És mikor a feszültség már nem tud tovább fokozódni, amikor a néző egyre izgatottabban várja, hogy megfogja vagy nem fogja, egyszer csak alulról bekúszik a képernyőre egy újság képe, azé az újságé amelyet a férfi tartott a kezében és amelyet a nő is szívesen birtokolna.:)

Hát ezek az igazán jó reklámok. Ilyeneket kellene sokat csinálni és vetíteni. Azt meg hogy inni nem szabad vezetés előtt meg közben már megtanultam a KRESZ tanfolyamon. És nem attól nem fogok egy korty italt legurítani ha úgy adódik, hogy reggelente nyomják az agyamba az ezzel kapcsolatos reklámot.

Szólj hozzá!

Címkék: Egyebek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr25181533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása