HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Szépleányok újra

2006.05.01. 09:48 Morgó Medve

Hankiss Ágnes, köszönöm, hogy vendégünk volt. Mondta O. J. a Nap-keltében 2 perce Hankiss Elemérnek. :))  Persze tévedhet az ember, de azért jól jött ki a dolog.:) A műsor folytatódik, persze elnézéskérés egy szál se, ahogy mondani szokták. Mintha nem is történt volna semmi. Nem igazán kedvelem O. J.-t, szemben a közelmúltban ugyanitt vendégül látott szépségverseny mezőnyével akiktől megkérdezték melyik napkeltés műsorvezetőt kedvelik legjobban és majdnem mindenkinek O.J. tetszett.
Bár nekem gyanús, hogy nem igazán ismerhetik a műsorvezetőket mert néhányan igen meredten nézték valamilyen reklámban szereplő fényképeket, mintha akkor látnák először őket. Na mindegy, nekik O.J. teszik. Nekem meg a lányok nem nagyon tetszettek. Pedig szép szoros, testhez simuló ruhában pompáztak mind a 22-en és mint megtudtam 15. alkalommal került megrendezésre a Miss Universe szépségverseny, akkor ez a F. Á. féle szépségverseny. Azért írom ezt mert a közelmultben V. I. is beszélgetett 6 lánnyal akikről írtam is itt. Vajon ők kik lehettek és miféle szépségverseny indulói? Na mindegy nézzük ezeket a szépleányokat itt. Hát mint tudjuk ízlések és pofonok különbözőek de van köztük 7-8 lány akit én kicsit csúnyácskának látok. Az alak az már objektívebb dolog, az azért mind kifogástalan, hogy ne csak mindig morogjak. :)

Nagyjából a fele olyan jó középszer, hasonló tulajdonságokkal. Az a báj ami ezt a korosztályt igazán széppé és vonzóvá teszi csak néhány esetben lellehető fel. Ilyenkor szoktam mondani, hogy az nálunk az egyetemen a lányok nagy többsége sokkal szebb és csinosabb, csak ők szerencsére nem neveznek be szépségversenyekre. Egyébként emlékszem másnap meghívottak voltak a győztes és a 2 udvarhölgy, a háromból az egyik határozottan vonzó volt. Megnem mondom, hogy a szépségkirálynő volt-e vagy valamelyik udvarhölgy.

De visszatérve a döntő előtti naptévés bemutatkozáshoz a lányok zenére ringatták magukat, V. I. is élvezettel vezényelte a zenét a mikrofonjával, csodálkozom is, hogy nem L. T. K. a riporter, bár szombaton volt a döntő, ő meg egy  vasárnapi ember a kincstári TV reggeli műsorában. Ő szereti igazán az ilyen nagyívű látványos riporokat. Figyeljük meg, imádja körülvenni magát 8-10 emberrel és mint egy nagy karmester összekulcsolva a kezét időnként tekintetét az égre emelve vezényli a beszélgetéseket. :) És persze mindenki fantasztikus, mindenki egy világszám stb.stb. Hát, ő is megérne egy misét. :)

Egyébként meg "...Itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse, zengjék a dalunk..." stb. stb. ahogy valamikor énekeltük. :)
Meg felvonultunk. Úgy 10 éve láttam egy karikatúrát egy kiállításon, nagyon tetszett, az emelvényen macskák ültek, lent pedig egerek vittek transzparenseket amire meg macskák voltak rajzolva.
Egyébként a Várban volt a Munkásmozgalmi Múzeumban az a bizonyos kiállítás az 50-es évekről.
Hát akkor ünnepeljünk. Igaz kissé borús időben ami azért nem jó. :(
Azért kellemes pihenést mindenkinek. :)

Szólj hozzá!

Címkék: Történetek

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr235181128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása