HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Pacal és lenge öltözék

2008.06.07. 12:30 Morgó Medve

Szombat dél van, félmeztelenül ülök az egyetemen az íróasztalomnál és azt hiszem be van zárva az ajtó. A dolog úgy alakult, hogy bejöttem kicsit dolgozni. Elég sokat voltam távol a héten, felgyülemlett a munkám, hát úgy gondoltam utolérem magam.

Ebéd előtt körülnéztem metrós konzervjeim között, bár nagyon nagy körülnézés nem kellett mert csak pacal-, bab- meg lencsefőzelékem van, de azért alaposan mérlegeltem a dolgot és egy pacalkonzerv mellett kötöttem ki. A mikróban megmelegedett a pacal, a rezsón vízben megfőtt a félig kész rizs. Egész jó felszereltségem van, még egyszer árat emel a Menza és kifőzdét nyitok itt a 3. emeleten közvetlenül a konkurencia, a Net-büfé mellett. Egyébként egész jó kis ebéd lett belőle, még egy kis aperitifet is megengedtem magamnak előtte és persze egy pohár borral öblögettem le. Jó kis lukulluszi lakomát csaptam, persze az alkoholokról szó sem lehetett volna hétközben, most viszont heti pihenőnap van, így aztán megengedtem magamnak. És hogy jön ide a (fél)meztelenkedés? 

Hát úgy hogy mikor le akartam ülni enni pillantásom az ingemre esett és megállapítottam, hogy ha leenném ezzel a paprikás zafttal nem lenne jó, a hasamról meg simán lemosom bármikor. Ha meg nem jönne la majd lekopik. Nem sokan látják. Így aztán egy határozott mozdulattal megváltam tőle és máris itt üldögéltem az asztalnál egy farmerben. Persze előtte bezártam az ajtót belülről, legalábbis úgy hiszem. Nem túl sokan járnak szombaton errefelé de az ördög nem alszik. Erre járhat valami hallgató lányka aztán meghallván a rádiót akár be is jöhetne azzal, hogy ha már erre járt beugrik. Mert hozzám tényleg be lehet ugrani. Hát ettől a traumától kímélem én meg a gyanútlan erre járót azzal, hogy bezárom az ajtót.

Aztán a szombat elég veszélyes nap azért is mert a korábban végzettek szoktak itt minden ötödik évben találkozókat szervezni és ők is szívesen tesznek egy sétát a főépületben mielőtt elkezdődnek a hivatalos programok. Természetesen magukkal cipelve oldalbordájukat is. Hát ezek az oldalbordák sokat láttak már, többet mint az ifjú hallgató hölgyek,  de azért gyanítom a hiányos öltözetű látványom bennük is nyomokat hagyhatna. Hát ezért is jó ez a bezárt ajtó. Már ha be van zárva, mert most nem vagyok biztos benne. De ideje megnézni, meg is nézem. Megnéztem, minden rendben, be van zárva.:)

 

6 komment

Címkék: Vidámság

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr865181592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_2751 2008.06.07. 13:29:21

Oh, pedig a hallgató lányok és a félmeztelenség - összekötve egy jó pacallal - még édes álomba illő jeleneteket is produkálhatna...

én 2008.06.07. 14:52:07

Nem szégyen az, hogy valaki szereti a pacalt. Én is szeretem, és záratlan ajtó mellett is szivesen el tudom fogyasztani.

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2008.06.07. 21:21:01

Hát igen, produkálhatna de nem az én koromban.:) Én-nek: Otthon én is. :))

stali 2008.06.08. 07:59:45

Kinek, mi. Mármint, amit fontosnak ítél meghallani. Nekem az elsőez volt: ajaj, szegény. Kezdődik! Hányszor fog még visszamenni megnézni, hogy bezárta-e az ajtót? Eloltotta-e a villanyt? Égve maradt-e a gáz? Egészségedre a pacalt! Bevallom, azt én kizárólag kenyérrel (esetleg sok kenyérrel) szeretem. Ja, és sörrel.

ferko 2008.06.08. 09:16:36

Szerintem az esetleg betévedő hallgatónak az jutott volna eszébe: "Szóval ezt kukázta a tescoban!"

Morgómedve · http://morgomedve.freeblog.hu 2008.06.09. 05:04:15

Hát én bizony már elég régen rángatom az ajtót bezártam-e? Sőt meg is számolom hányszor rángattam meg mert erre tudok emlékezni.:)Már 10 éve is volt, hogy odatelefonáltam a szomszédos szobába, hogy nézzék már meg bezártam-e?:) Jó lehet az a pacal finom kenyérkével is, de hát nekem azt csak módjával szabad. Nem is beszélve a sörről.:( Ferko, jó is lenne ilyeneket is lehetne kukázni a tescóban.:)
süti beállítások módosítása