HTML

Morgómedve

Friss topikok

  • Gyula Turcsán: Pötyi az anyukája révén az unokatestvérem volt! Nem volt könnyű élete, de örülök, hogy a gyerekek ... (2023.03.13. 19:46) Emlékezés Dr. Anóka Izabellára
  • FlashFWD: és még egyszer: info. :) késő van, na! (2021.02.01. 23:19) Summa summarum vagy Szumma szummárum?
  • Morgó Medve: @g.dani: Kedves Galya, szép kis kalamajkát okozott Magánál ez a generátoros üzem. Úgy látom azért ... (2019.01.03. 09:11) Morgolódás porszívó teljesítmény ügyben
  • exbikfic: @Morgó Medve: Köszönöm, igyekszem, bár most már jó ideje éppen a kedvetlenség szakaszában vagyok. ... (2018.11.30. 21:35) Egy blog vége
  • Morgó Medve: @vajgerpeti: Én már cimbora elég sokszor kapcsolom ki a magam képcsöves televízióját. A beszélgeté... (2018.11.18. 17:58) A LED projekt vége

Morzsiék

2010.07.18. 19:32 Morgó Medve

Az utóbbi időben aggódtam Morzsiék miatt. Túl sokat voltak nálunk és túl keveset otthon. Emiatt attól  tartottam, hogy a gazdinál elszakad a cérna és esetleg olyan lépésre szánja el magát ami Morzsiéknak nem lenne jó, vagy pedig Morzsiék zavarodnak meg teljesen, hogy hol is van az otthonuk és ki is az ő i g a z i gazdájuk. Így aztán megpróbáltam kicsit visszafogni őket.

Ennek egyik módja volt, hogy nem a házuk felől közelítettem meg a telket. Ezt megcsináltam kétszer, mindkét alkalommal 1-2 órán belül ott voltak. A harmadik alkalommal legnagyobb meglepetésemre már a telken vártak. Na ez gondolkodtatott el legjobban, erre azért nem számítottam. Idáig azért az volt a szokás, hogy én eljöttem aztán ők is hazamentek. Persze nem tudhatom mit kerestek ott, lehet, hogy éppen csak megnézték mi a  helyzet és ha nem megyek ők is hazamentek volna. Mindenesetre ekkor már nagyon fontosnak tartottam, hogy beszéljünk a kutyusokról a gazdival. Szombaton délben ez sikerült is. A gazdi megnyugtatott, hogy nincs semmi baj, a kutyák nyugodtan legyenek ott, ha én elmegyek ők mindig hazamennek. Javasoltam, hogy reggel mikor megy dolgozni engedje ki Morzsiékat, én meg este hazaviszem majd őket. Sajnos ez - mint mondta - így nem működik. Ha tudják, hogy ott vagyok szétszednek mindent ha nem engedi el őket. Hát ez a helyzet Morzsi ügyben. Végül is egyszer véget ér a nyár, ők is visszatérnek a régi kerékvágásba, én meg majd időnként meglátogatom őket. Úgy mint korábban.

Egyébként Mályiban is volt eső, bár én nem ítéltem nagyon vészesnek a dolgot. A pincében biztos van még víz - a vízakna szintjéből látom - de ez még a júniusi árvízből maradt.  Lassan azért elfogyhatna már, mert a háznak sem tesz jót. Morzsiék aranyosak, vannak intim pillanataink amikor ülök és két-két mancsukkal feltámaszkodnak rajtam. Hát ez ilyen esős időben kisebb élmény mert a sáros mancsuk nyoma megmarad. De azért ők az eső ellenére is ragaszkodnak ahhoz amit száraz időben megszoktak, így aztán egy nagyobb tétel kínai alsónadrág beszerzését tervezem a közeljövőben. Különösen ha kicsit esősebbre is fordul az idő.

6 komment

Címkék: Morzsiék

A bejegyzés trackback címe:

https://morgomedve.blog.hu/api/trackback/id/tr695181949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_138032 2010.07.18. 20:31:15

:)))) - ismét. - vagy...csak régen nevettem. És hogy olvastalak, még jobban hiányzik Csoki! Teljes 2 és fél napot vagyok tőle távol...

Ismeretlen_138032 2010.07.19. 10:51:03

Annyira sajnálom - talán elég lett volna annyit írnom: most is jól szórakoztam. Köszönöm. És elnézést kérek.:)

Ismeretlen_26298 2010.07.19. 12:19:23

Nem írtál semmi olyat amiért elnézést kellene kérned.:)) Egyébként a Morzsi neve igazából Csoki, csak mikor beköltözött hozzám nem tudta megmondani ezért adtam neki én nevet.

Ismeretlen_138032 2010.07.19. 13:28:30

Na, ne! Ez most komoly???? Nem értem a tréfát! Mégsem. Ha tudnád, hogy az én Csokimnak milyen története van.... Lehet, tényleg meg kellene írnom.

Klári 2010.07.19. 14:02:57

Akkor én is leírom a "közöskutyát"!Évtizedek óta a szomszéddal közös a kutya.Mi is 7végeken megyünk ki ill. mióta nydsok lettünk a férjemmel, kicsit gyakrabban!Már pénteken este el kell engedni a kutyát, mert a szomszéd kerítésében is kárt tett, h. átjöhessen. Ha dudválok, a feje az éppen szabad kezem alatt van és időnként bök rajta, h. símogassam már!Mindent ért!!!!!Éppen úgy az ablakunk alatt alszik, kiszólok neki - h. ugass csak, te vagy a főnök- én meg álmos! Nagyon-nagy szeretet ez már évek óta, örökölte a mamájától - ő már az örök vadászmezőkön rohangál...de teteme a mi kertünkben van.

Ismeretlen_26298 2010.07.23. 11:41:00

Úgy látom a helyzet nagyjából ugyanaz mint Morzsiékkal. Majd mesélek még róluk ha már dolgozom és többet leszek bent a városban. Vadliba, Te meg írd meg azt a történetet, szívesen elolvasom.:)
süti beállítások módosítása